Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Sutra memorijalni turnir "Vladimir Grandić"

Memorijalni turnir u malom fudbalu "Vladimir Grandić", u znak sećanja na tog policajca koji je poginuo na dužnosti, igraće se sutra u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, najavio je danas Sindikat srpske policije.

Najavljena obuka Novosađana o protivpožarnoj zaštiti

Inspekcije koje deluju u Novom Sadu su odgovorne različitim nivoima vlasti, i njihova nadležnost je veoma uska, zbog čega je  Grad pokrenuo inicijativu za dobijanje većih nadležnosti u kontroli rada ugostiteljskih objekata. Istovremeno je najavljena i akcija organizovanja obuke iz oblasti zaštite od požara za Novosađane.

Otvoren konkurs za maturske panoe

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić pozivao je učenike svih novosadskih srednjih škola, a koji bi želeli da njihov maturski pano bude izložen u okviru oglasnog prostora u Ulici kralja Aleksandra, da se prijave na mejl gradonacelnikns@novisad.rs.

Nagrade za Toplanu i Parking servis

JKP "Novosadska toplana" ovogodišnji je dobitnik priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" u kategoriji "Najuspešnije javno preduzeće" na području koje pokriva Regionalna privredna komora Novi Sad.

FK Vojvodina: Srpski fudbal dotakao je dno

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je povodom spornih odluka na utakmici sa Partizanom koju su Novosađani izgubili sa 4:1 da je "srpski fudbal dotakao dno" i da je "na apartima za disanje", kao i da "vreme neumitno prolazi, a da niko ništa ne preduzima".