Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Zabranjen rad pet novosadskih lokala

Zabranjen je rad pet novosadskih lokala, nakon današnje kontrole inspektora Uprave za vanredne situacije, rekao je danas načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.

Pismeni deo ispita za taksiste

Pismeni deo ispita o poznavanju Novog Sda i o poznavanju taksi-propisa održaće se u četvrtak, 19. aprila u Skupštini Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2.

Počela druga faza asfaltiranja u Cara Dušana

Ekipe JKP "Put" danas su počele drugu fazu radova na revitalizaciji kolovoza u Ulici cara Dušana postavljanjem nosećeg asfaltnog sloja na desnoj strani kolovoza od Futoške ulice do Bulevara cara Lazara.

Ko je sve kriv za tragediju u "Kontrastu"?

Iako nije imao sve potrebne dozvole za rad, "Kontrast" je radio jer je to bilo moguće zbog loših propisa ili njihove loše primene, što može omesti dalje utvrđivanje odgovornosti za gubitak šest mladih života u tom klubu.

Univerzitet: Školarine ostaju iste

Univerzitet u Novom Sadu predložio je da u školskoj 2012/2013. godini upiše 220 studenata manje nego lane, a školarine će ostati nepromenjene, izjavio je danas prorektor za nastavu tog univerziteta Milan Simić.

Meštani Ribnjaka: Odsečeni smo od grada

Stanovnici Ribnjaka se žale da su ukidanjem autobuske linije broj 70 praktično ostali bez mogućnosti da javnim prevozom stignu do grada, jer kroz njihovo naselje sada prolazi svega 11 autobusa dnevno.