Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

FOTO: Održan skup desničara na Trgu

Nekoliko desetina pripadnika desničarskih organizacija potpisanih kao "Patriotske snage Srbije" okupili su se danas na Trgu slobode povodom obeležavanja godišnjice bombardovanja.

Hokejaši bolji od Kine

Mlada hokejaška reprezentacija Srbije savladala je u Novom Sadu selekciju Kine sa 6:1, u trećem kolu B grupe Druge divizije prvenstva sveta.

Vojvodina gostuje na Karaburmi

Fudbaler Vojvodine Vuk Mitošević rekao je da ekipa želi da u subotnjoj utakmicu sa OFK Beogradom na Karaburmi nastavi tradiciju nepobedivosti na gostujućim terenima.

Radnički slavio u Novom Sadu

Košarkaši kragujevačkog Radničkog savladali su sinoć u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 88:86 (16:24, 25:26, 28:17, 19:19), u prvom kolu Superlige Srbije.

Ko i zašto hoće da maršira Novim Sadom?

Nekoliko desničarskih organizacija potpisanih kao "Patriotske snage Srbije" najavilo je za subotu skup povodom godišnjice bombardovanja, ali stručnjaci navode da je u pitanju perfidno maskiranje ekstremističkih organizacija pod plašt opravdanog besa zbog NATO agresije.

Zlato Borislave Perić Ranković

Novosadska stonoteniserka Borislava Perić Ranković osvojila je zlatnu medalju na Svetskom kupu za sportiste sa invaliditetom, održanom u italijanskom Linjanu.

Kažnjeno 200 pešaka i vozača

U akciji pojačane kontrole saobraćaja, 21. i 22. marta, novosadska policija kaznila je ukupno 212 pešaka i vozača koji su počinili prekršaje.