Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Hoće li Anonimusima uspeti "Crni mart"?

Pripadnici novosadskog ogranka međunarodne hakerske organizacije "Anonimus" su početkom meseca započeli akciju "Crni mart", u kojoj su pozvali na bojkot svih medijskih sadržaja, kako legalnih, tako i nelegalnih.

Pavličić: Biće Žeželjevog mosta

Tokom ove godine bi trebalo da počne izgradnja novog Žeželjevog mosta, obećava gradonačelnik Igor Pavličić, napominjući da početak radova kasni zbog problema koji su, kako kaže, više formalne nego suštinske prirode.

Ništa od gradnje džamije na Adicama

Predstavnici Islamske zajednice Novi Sad i Saveta Mesne zajednice "Adice" ocenili su u nedelju da su spekulacije o izgradnji džamije u tom delu grada pokušaj narušavanja mirnog suživota Srba i muslimana.

Devet požara za dva dana na Fruškoj gori

Na Fruškoj gori je u prethodna dva dana izbilo devet požara, pa su iz Nacionalnog parka Fruška gora apelovali na građane da ne pale vatru i da ne prave roštilj na mestima koja za to nisu predviđena.

Fudbaleri Vojvodine u finišu srušili Slobodu

U utakmici 19. kola Jelen Superlige fudbaleri Vojvodine pobedili su na "Karađorđu" užičku Slobodu rezultatom 2:0, a strelci za domaće bili su Danijel Mojsov u 82. minutu meča i Aleksandar Katai pet minuta kasnije.