Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Dnevnik na manje strana

Štampano izdanje "Dnevnika" danas je izašlo na svega 24 strane umesto na uobičajenih više od 30, obavestila je svoje čitaoce redakcija tog lista.

Kazne zbog ledenica po otopljenju

Iako ledenice predstavljaju opasnost koja vreba s mnogih krovova i terasa u gradu, do sada niko od vlasnika tih objekata zbog neuklonjenih ledenica nije kažnjen.

Obnovljen postupak desničara protiv Gruhonjića

Apelacioni sud u Beogradu uvažio je žalbu i vratio na ponovno suđenje predmet u kojem su Srpski sabor "Dveri" i Srpski narodni pokret "Svetozar Miletić" podneli privatnu krivičnu tužbu za uvredu protiv novosadskog novinara Dinka Gruhonjića.

Put spreman za novi sneg

Direktor "Puta" Predrag Radmilović izjavio je da je u njihovom preduzeću uvedeno stalno dežurstvo, da se nalaze u trećem stepenu pripravnosti, da su mašine sremne za nove snežne padavine i da na zalihama ima dovoljno soli.

Jutros na periferiji Novog Sada -24

U celoj Srbiji jutros su zabeležene izuzetno niske temperature, a u šest sati najhladnije je bilo u Vojvodini, tačnije u Novom Sadu, Somboru, Zrenjaninu i Banatskom Karlovcu gde je izmereno minus 24 stepena.

Vode Vojvodine: Najverovatnije bez poplava

Vojvođani ne moraju previše da brinu i u slučaju naglog otopljenja, jer podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda pokazuju da je u snegu koji je pao u Pokrajini relativno mala koncentracija vode.