Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Ljubavni parovi zavejani na Fruškoj gori

U poslednjih nekoliko dana ekipe putara i Nacionalnog parka bile su prinuđene da intervenišu nekoliko puta i da iz dubokog snega na sporednim putevima vade zaglavljene automobile i ljubavne parove u njima.

"Gosip" se vraća na Egzit

Američki rok bend "Gosip" i australijska grupa "Wolfmother" nastupiće na ovogodišnjem Egzit festivalu, koji se održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, najavili su organizatori.

Maškarada 21. februara

Karnevalska manifestacija "Maškarada", kojom se, kao i svuda u svetu, ispraća zima, biće održana 21. februara, a krenuće od Muzeja Vojvodine.

Popunjena sva mesta za čišćenje snega

Iako je najavljeno da će i danas svi zainteresovani Novosađani moći da se prijave da za dnevnicu čiste lokacije na koje mehanizacija zimskih službi ne može da priđe, sva mesta su već popunjena.

Ekipe Hitne pomoći ne znaju gde će pre

Novosadska Hitna pomoć dnevno ima i do 40 odsto više intervencija u odnosu na period pre snežnih padavima, a rekordan broj zabeležen je u petak, kada je pomoć ukazana u 90 slučajeva.

Propada čenejski aerodrom pod kadrovanjem članova DS-a

Upravni odbor Aerokluba Novi Sad, izabran pretprošle godine na vanrednoj sednici nakon što se u ovo društvo preko noći učlanilo preko 150 članova Demokratske stranke, vodi letački klub ka propasti kako bi zemljište bilo prodato budzašto, smatraju stari članovi Aerokluba.