Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

U kafićima uopšte neće biti muzike?

Udruženje ugostitelja Novog Sada narednih dana će zvanično zatražiti od grada da promeni nedavno donetu odluku o visini dozvoljene buke u lokalima u stambenim zgradama, koja na snagu stupa u sredu.

Kamenica konačno dobija novu pijacu

Žitelji Sremske Kamenice, kako je najavljeno, dobiće novu pijacu i zgradu Mesne zajednice najkasnije do maja, ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili da radovi teku po planu.

Pripreme za upis u Jovinu gimnaziju

Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" i ove godine organizuje besplatne pripreme za upis u prvi razred smera za obdarene učenike iz matematike, prvi razred francusko-srpskog odeljenja prirodno-matematičkog smera i upis u sedmi razred za talentovane učenike.

I dalje bez modernizacije javnog prevoza

Iako u Gradskom saobraćajnom preduzeću godinama pokušavaju da modernizuju javni prevoz u gradu, još se ne zna kada će doći do uvođenja sistema za elektronsku naplatu karata u autobusima.

Miodrag Kostić ne može da kupi "Helenik šugar"

Komisija za zaštitu konkurencije objavila je rešenje kojim zabranjuje sprovođenje koncentracije između preduzeća "Sunoko" iz Novog Sada i "Helenik šugar industri" (Hellenic Sugar Industry) što praktično onemogućava kupovinu grčke šećerane.

Promocija knjige "Dilema Kepiro"

U Skupštini AP Vojvodine nedavno je pod pokroviteljstvom potpredsednika Skupštine, Branimira Mitrovića, održana promocija knjige pod nazivom "Dilema Kepiro", autora Vladimira Todorovića, u izdanju Jevrejske opštine Novi Sad.