Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Pavličić odbacio optužbe Agencije

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić odbacio je sve navode iz krivične prijave koju je protiv njega i članova Gradskog veća podnela Agencija za borbu protiv korupcije.

SPC: Patrijarh nije dobio Jovanovićevo pismo

Iz kabineta patrijarha srpskog Irineja danas je demantovano pisanje medija da je patrijarh dobio "otvoreno" pismo od predsednika novosadskog parlamenta Aleksandra Jovanovića, povodom obeležavanja 70. godišnjice Novosadske racije.

Stiven Apija u Vojvodini?

Bomba januarskog prelaznog roka mogla bi da odjekne iz Novog Sada, jer Fudbalski klub Vojvodina ozbiljno pregovara sa proslavljenim fudbalerom Stivenom Apijom.

Osnovano udruženje za kontrolu javnih nabavki

Udruženje profesionalaca u javnim nabavkama, koje je danas osnovano u Novom Sadu kao neprofitna i nevladina organizacija, ima nameru da doprinese unapređivanju prakse javnih nabavki u Srbiji i suzbijanju neregularnosti u toj oblasti.

Nešticki "pobedio" Mancea

Komisija za nazive ulica odbila je predlog Mesne zajednice "Jugovićevo" da jedna ulica na Sajlovu ponese ime Partizanove legende Dragana Mancea i nazvala je po Vošinom ljubimcu iz sredine XX veka Stevanu Neštickom.

Nov način ulaska na MAS

Gradsko saobraćajno preduzeće je na MAS-u ugradio elektronske barijere za ulaz na perone, koje će uz novu aplikaciju za prodaju karata omogućiti nov način rada na stanici.