Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novosadskom novinaru književna nagrada

Žiri za dodelu Godišnje nagrade Književnog kluba Kraljevo odlučio je da nagradu dodeli Dušku Domanoviću, književniku i novinaru koji živi u Novom Sadu, a rodom je iz Kraljeva.

Jovanović osudio napad ispred šalter sale

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović osudio je napad na građane koji su čekali u redu radi registracije vozila, ispred zgrade Policijske uprave kod Mosta slobode, i zatražio od policije da učini sve kako bi se našlo rešenje da Novosađani mogu bez problema da izvade sva dokumenta.

Crkva neće s Gradom obeležiti 70 godina Racije

Eparhija bačka će pomen povodom obeležavanja 70 godina od Novosadske racije održati 23. januara u podne kod spomenika "Porodica", dok će dan ranije prirediti program u Srpskom narodnom pozorištu (19h) povodom obeležavanja sedam decenija Racije u Bačkoj.

Ponovo redovi za dobijanje vozačke dozvole

Nakon štrajka policije i više neradnih dana zbog praznika ponovo se pravi gužva ispred šalter sale policije na Bulevaru oslobođenja, a prvi zauzmu mesto u redu oko podneva kako bi sačekali jutro.

Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Ministarstvo odbrane poziva sve momke s područja Novog Sada, rođene 1994. godine, kao i one starijih godišta (1982-1993.) koji iz bilo kojih razloga nisu uvedena u vojnu evidenciju, da se jave u Centar Ministarstva odbrane u Ulici braće Jovandić 4.

Moreira danas potpisuje za Vojvodinu?

Portugalski fudbaler Almami Moreira već danas bi mogao da potpiše ugovor sa Vojvodinom i na taj način popuni rupu u veznom redu Novosađana nastalu odlaskom dosadašnjeg kreatora igre crveno-belih Giorgija Merebašvilija.