Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Rupe na Temerinskom mostu posle renoviranja

Temerinski most, s kojeg su se radnici povukli pre samo tri nedelje, u katastrofalnom je stanju – spojevi asfalta su se razdvojili, a na središnjem delu vidljive su rupe prečnika i do 20 centimetara.

Sneg na Iriškom vencu

Na Iriškom vencu je još u prepodnevnim časovima počeo da pada sneg, i do sada se formirao znatan snežni pokrivač, zbog čega se vozačima savetuje opreznija vožnja.

Novogodišnji koncert za bolesnike Instituta u Kamenici

Novogodišnjim koncertom Svetlane Palade i Aleksandar Dujim orkestra i otvaranjem izložbe "Bez bola u novi život", Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine poželeo je svojim bolesnicima kao i zaposlenima srećne predstojeće praznike i 2012. godinu.

Dunavska dobija Pasaž starih zanata

Zapušteni pasaž u Dunavskoj tri, narednog meseca bi trebalo da poprimi novi izgled, kako bi mogao da primi prve zanatlije i vremenom postane "Pasaš starih zanata".

Veterničani i Kameničani ostali bez grobnih mesta

Na groblju u Veterniku gotovo da više nema mesta za sahranjivanje, a sličan problem ima i Sremska Kamenica, čiji meštani pokojnike moraju da sahranjuju na Trandžamentu, na kojem će mesta za sahranjivanje biti najviše za još dve godine.

U petak bokserski spektakl na Spensu

U maloj sali na Spensu u petak, 23. decembra održava se veliki bokserski spektakl, a glavna borba večeri je između aktuelnog evropskog prvaka u WBO verziji Nenada Borovčanina i Nemca Larsa Buholca.

Ukinuti Agenciju zbog zataškavanje afere "Kamenica"

Udruženje pacijenata "Pravo na zdravlje" poslalo je zahtev za ukidanje republičke Agencije za borbu protiv korupcije, zbog pasivnosti ove državne agencije povodom trgovine listama čekanja na Institutu za onkologiju u Sremskoj Kamenici.

U Motinsu uskoro ponovo proizvodnja?

U nekada uspešnom novosadskom preduzeću "Motins", gde je najveći poverilac Razvojna banka Vojvodine pokrenut je stečaj, a očekuje se da uskoro bude imenovan i stečajni upravnik.

Deo Limana 1 bez vode

U ponedeljak i utorak, 19. i 20. decembra, tokom prepodneva bez vode će biti deo ulice Dr Sime Miloševića - od Ilije Đuričića do Jirečekove i ulica Dr Vase Savića.