Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

SNP: Ne sarađujemo sa ultradesničarima

Iz Srpskog narodnog pozorišta demantuju optužbe da taj teatar sarađuje sa ekstremnim šovinistima i antisemitima, time što će iduće nedelje gostovati u budimpeštanskom pozorištu "Uj  sinhaz".

Nema para za obnovu Pozorišnog trga

Obnova Pozorišnog trga i dalje je neizvesna, jer još nije poznato kada će Zavod za izgradnju grada za taj posao dobiti novac od vojvođanskog Fonda za kapitalna ulaganja.

Jedna ponuda za TE-TO Novi Sad

Konzorcijum ponuđača iz Grčke, Slovačke i Ruske Federacije dostavio je u predviđenom roku ponudu za izbor strateškog partnera za modernizaciju i proširenje Termoelektrane-toplane "Novi Sad", saopštila je Elektroprivreda Srbije (EPS).

Mališani kitili jelku na Trgu slobode

Više desetina učenika novosadskih osnovnih škola i deca iz vrtića Radosnog detinjstva danas su u centru grada kitili jelku sa busenom, visoku 10 metara, koja je prvi put postavljena na Trgu slobode.

Berza sadnog materijala na Sajmu

Novosadski sajam će do nedelje biti domaćin četvrte Berze sadnog materijala na kojoj će oko 40 rasadnika i nekoliko naučnih ustanova predstaviti proizvode vrhunskog kvaliteta.

Oboren sajt predsednika Skupštine Vojvodine

Internet prezentaciju predsednika Skupštine Vojvodine Šandora Egerešija danas su oborili hakeri potpisani kao Bezbednosna mreža Kosova (Kosova Network Security), saopštila je pres služba Skupštine Vojvodine.

Vatrogasci dobijaju nove prostorije?

U narednih nekoliko dana biće poznato da li će Grad izaći u susret Vatrogasnoj brigadi i dodeliti im zemljište preko puta Gradskog saobraćajnog preduzeća, na kom bi trebala da bude izgrađena nova stanica.  

Pajtić: Opala nezaposlenost u Vojvodini

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da je ove godine nezaposlenost u Vojvodini pala zahvaljujući stranim investicijama i zalaganjem Pokrajine i lokalnih samouprava.