Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Laboratorija za kontrolu plastičnih kesa

Na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu počela je da radi laboratorija za ambalažu i pakovanje u kojoj se vrši dokazivanje razgradivosti plastičnih kesa u skladu sa Pravilnikom o tehničkim i drugim zahtevima za plastične kese.

U Novom Sadu se leči 120 inficiranih HIV-om

Na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine, na Odseku za HIV/AIDS, leči se 120 pacijenata sa teritorije pokrajine, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove povodom 1. decembra, Svetskog dana borbe protiv side.

Bez vode ulica Dr Ilije Đuričića

Deo ulice Dr Ilije Đuričića, od Veljka Petrovića do Vladimira Perića Valtera, bez vode će biti u četvrtak, 1. decembra, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Predlozi za Februarsku nagradu

Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu Skupštine grada počela je sa prikupljanjem predloga za dodelu Februarske nagrade.

Karolj Kovač laureat RTV-a

Laureat ovogodišnje ugledne nagrade Radio-televizije Vojvodine "Slavuj Hadžić", koja se dodeljuje za celokupno autorsko delo u oblasti televizijskog stvaralaštva, je autor Karolj Kovač.

Radovi u Stanoja Stanojevića

Zbog radova na vrelovodu od srede, 30. novembra, u Ulici Stanoja Stanojevića biće izmenjen režim saobraćaja uz ograničenje brzine 30 km/h.