Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Stanovi za vojsku u Novom Sadu

Vlasnicima nekretnina, koji su profesionalni ili penzionisani pripadnici Vojske Srbije, od danas su na raspolaganju stanovi u Ulici Lenke Dunđerski broj jedan, odnosno u delu Novog naselja prema kasarni.

Među Novosađanima sve češći razvodi

Broj razvoda u Novom Sadu je u porastu u 2011. godini, a Centar za socijalni rad nema podatke o tome koliko je parova koji su prethodno tražili pomoć razvedeno, a koliko je ostalo u braku.

Počinje sa radom Zimska služba "Puta"

Zimska služba preduzeća "Put" počinje da radi sutra, kada će krenuti delimična dežurstva od 20h do 8 ujutro sa jednim vozilom za intervenciju i jednim vozilom ujutroza obilazak terena.

Nema para za nove vrtiće

Osim za novi vrtić u Radničkoj ulici, ni za jedan drugi koji je Predškolska ustanova planirala da izgradi ili proširi, za sada nema naznaka da će biti obezbeđen novac.

Novi Sad - grad razvoda

Svakog dana u proseku četvoro građana Novog Sada podnesu zahtev za razvod, čime se ovaj grad popelo na vrh lestvice gradova sa najviše propalih brakova.

Ministarstvo šalje nadzor u Betaniju

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja prikupila je činjenice i dokumentaciju i predložila da se u slučaju smrti nerođene bebe u novosadskom porodilištu uradi spoljni stručni nadzor.