Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

FOTO: Žitelji Bocki razvalili vrata Skupštine grada

Dvadesetak žitelja Bocki nasilno su ušli u veliku salu Skupštine grada zahtevajući da im predsednik novosadskog parlamenta Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Igor Pavličić objasne zbog čega se ne rešava višedecenijski problem sa vodom i kanalizacijom u tom naselju.

Nema para za nezaposlene trudnice?

Usvajanje predloga da se trudnicama omogući besplatan javni prevoz u gradu, a mladim nezaposlenim majkama dodatak od 20.000 dinara godinu dana nakon porođaja, doveden je upitanje zbog toga što vladajuća gradska koalicije nema jedinstven stav po ovim pitanjima.

Besplatne pripreme iz matematike

Departman za matematiku i informatiku Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sad od 26. novembra organizuje besplatnme pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike.

Sutra o poskupljenju grejanja i gradskoj slavi

Gradski odbornici bi na sutrašnjoj sednici Skupštine grada, između ostalog, trebalo da odlučuju o poskupljenju grejanja, zaduživanju "Novosadske toplane" i ukidanju gradske slave, koje je predložila Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Semafor kod OŠ "Kosta Trifković" možda dogodine

Semafor za pešake u Kisačkoj ulici, kod Osnovne škole"Kosta Trifković" mogao bi da bude izgrađen sledeće godine, ukoliko se taj projekat nađe u Programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2012, saznaje 021 u Zavodu za izgradnju grada.