Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Kanal 9 tužio SBB K

Novosadska televizija Kanal 9 danas je uputila inicijativu Komisiji za zaštitu konkurencije kako bi SBB konačno omogućio pristup emitera svojim programskim paketima  koje će jednako primenjivati za sve emitere u Srbiji, kaže direktorka Maja Pavlović.

Rano za transplantacije srca u Kamenici

Za transplantacije srca na Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine još je rano, jer nisu ispunjeni svi uslovi, pre svega obezbeđivanje organa iz međunarodne mreže za transplantaciju, izjavila je direktorka Instituta Nada Čemerlić Ađić.

Nastavlja se kontrola pešaka

Novosadska policija nastavlja pojačanu kontrolu saobraćaja, pre svega prekršaja koje čine pešaci: prelaska kolovoza van pešačkog prelaza, prelaska na crveno ili uz korišćenje mobilnog telefona.

Poskupljuje grejanje

"Novosadska toplana" bi od decembra trebalo da poveća cenu grejanja za sedam i po odsto. To znači da će račun za grejanje za stan od 50 kvadrata biti za skoro 300 dinara veći.

Bez telefona na Telepu

"Telekom Srbija" najavio je da danas i sutra duže prekide telefonskih veza mogu da očekuju građani koji žive u delu Novog Sada između ulica Ćirila i Metodija, Jožefa Atile, Subotičke, Milutina Bojovića i Cara Dušana.

"Dnevnik" slavi 69. rođendan

Novosadski "Dnevnik", najstariji dnevni list u Vojvodini na srpskom jeziku, obeležio je danas svoj 69. rođendan, uz uverenje da će, prilagođavajući se novim tehnološkim trendovima, uspeti i dalje da se održi na tržištu.

Vojvodinašume kupuju 5 inkubatora

Javno preduzeće "Vojvodinašume" priključilo se akciji Fonda B92 za nabavku inkubatora za zdravstvene institucije i obezbedilo 5,7 miliona dinara za pet inkubatora, piše u saopštenju tog preduzeća.