Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novi Sad - grad razvoda

Svakog dana u proseku četvoro građana Novog Sada podnesu zahtev za razvod, čime se ovaj grad popelo na vrh lestvice gradova sa najviše propalih brakova.

Ministarstvo šalje nadzor u Betaniju

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja prikupila je činjenice i dokumentaciju i predložila da se u slučaju smrti nerođene bebe u novosadskom porodilištu uradi spoljni stručni nadzor.

Izmenjena trasa autobusa u Futogu

Zbog proslave crkvene slave Sveti Kozma i Damjan u Mesnoj zajednice "Futog" u ponedeljak, 14. novembra, biće zabranjen saobraćaj u delu Futoške i ulice Cara Lazara u tom mestu, što će privremeno izmeniti trase linija 53 i 55.

Izostala podrška

Svega desetak ljudi odazvalo se današnjem pozivu Asocijacije individualnuih potrošača gasa na štrajk upozorenja, povodom poskupljenja tog energenta, a organizatori protesta u nameri da predaju zahtev "Srbijagasu" za ukidanjem aktuelnog cenovnika, nisu stigli dalje od portirnice preduzeća.

VIDEO: Još 350 policajaca za Novi Sad

Prilikom otkrivanja spomen-ploče novosadskim policajcima koji su izgubili živote na dužnosti, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će problem nedostatka policajaca u Novom Sadu biti rešen regionalnim konkursima pomoću kojih će vojvođanska prestonica uskoro dobiti još 350 policajaca.

Prijava za kurs moderne gitare

Kurs moderne gitare za mlade održaće se u prostorijama Gradske biblioteke "Danilo Kiš" na Limanu. Kurs je namenjen uzrastu od 15 do 30 godina.

Stanovnici Telepa bez grejanja

Stanari pojedinih ulica na Telepu u petak, 11. novembra od 12 časova ostaće bez grejanja zbog radova ispred objekta u Ulici Polgar Andraša 34.