Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Azerbejdžanci i dalje zainteresovani za Luku

Privrednici iz Azerbejdžana zainteresovani su za ulaganje u Luku Novi Sad i za još nekoliko većih investicionih projekata, izjavio je gradonačelnik Igor Pavličić prilikom posete političko-privredne delegacije te države.

Novi Sad: Konuzina proteruju i lecima

U poštanskim sandučićima Novosađana protekle nedelje pojavio se provokativni letak na kojem je ambasador Rusije Aleksandar Konuzin prikazan kao alkoholičar sa jasnom porukom da Srbija treba da ga protera.

Veliki deo Novog Sada sa predgrađima bez vode

Zbog havarije na magistralnom dovodniku pitke vode na uglu Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice došlo je do problema sa vodosnabdevanjem na području Novog Naselja, Detelinare, Klise, Veternika i Futoga.

Neočekivan poraz Vojvodine u Kleku

Odbojkaši Vojvodine neočekivano su izgubili u Kleku od istoimenog domaćina sa 3:1 (25:20, 17:25, 25:22, 25:17) u 5. kolu Superlige što im je prvi ovogodišnji poraz u šampionatu.

Poskupljenje gasa otežava naplatu duga

Nova cena gasa predstavlja dodatni pritisak na distributere da domaćinstvima naplate potrošnju tog energenta, a samim tim ugrožava i stabilnost u isporuci gasa, ocenjuje za Radio 021 direktor preduzeća "Novi Sad - Gas" Jovo Vujanović.

Ukinuta presuda Milenku Peroviću

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je prvostepenu presudu profesoru Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Milenku Peroviću, optuženom za mobing i diskriminaciju asistenta Slobodana Sadžakova.

Regionalnoj deponiji dovoljan prostor gradske

Direktor "Čistoće" Dalibor Novaković izjavio je da projektom izgradnje regionalne deponije u Novom Sadu nije predviđeno zauzimanje dodatnog prostora, već će se gradnja sprovoditi na postojećoj gradskoj deponiji.