Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Ko je Miroslav Ilić?

Pošto niko nije znao ko je i gde se nalazi imenovani član Upravnog odbora javnog preduzeća "Put" Miroslav Ilić, kolegama misterioznog funkcionera nije ostalo ništa drugo nego da na sednicu pozovu njegovog najbližeg imenjaka - Miroslava Ilića iz Buđanovaca.

Sindikat "Puta" danas odlučuje o štrajku

Predstavnici sindikata preduzeća "Put", rukovodstva i gradske vlade pokušaće putem dijaloga da pronađu rešenje za krizu u toj firmi, kaže za Radio 021 predsednik sindikata Vladimir Plavšić.

"Parada" u "Areni"

U novosadskoj "Areni" počelo je prikazivanje filma "Parada", Srđana Dragojevića, čija je okosnica pokušaj junaka filma da organizuju "Paradu ponosa" u Beogradu.

Zelenilo pravi zaštićene travnjake

Radnici "Zelenila" počeli su u Ulici Sonje Marinković izgradnju travnjaka oivičenog takozvanim rasterom, koji će onemogućiti građane da parkiraju automobile na zelenu površinu.

U decembru poznata sudbina "Motinsa"

Pokrajinski sekretar za rad Miroslav Vasin razgovarao je sa radnicima fabrike "Motins" i obećao im da će Vlada Vojvodine napraviti finansijski presek i odlučiti da li će ovo preduzeće ići u stečaj ili nastaviti proizvodnju.

Počupali nokte psu u Bukovcu

Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS saopštilo je da su jednom psu u Bukovcu nepoznati počinioci pre dve noći iščupali sve nokte na zadnjim šapama.