Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

U Jaše Tomića bez grejanja zbog radova

Građani koji žive na Bulevaru Jaše Tomića žale se da radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže u ovom delu grada nisu još započeti, iako su radnici "Toplane" prostor ispred zgrada raskopali još pre dve nedelje.

U prodaji karte za "Samo za tvoje uši"

Na centralnoj blagajni Spensa puštene su u prodaju karte za pozorišnu predstavu "Samo za tvoje uši" u režiji Milana Karadžića, a koja će se održati u maloj dvorani 27. oktobra.

Toplana dogovorila sa Spensom kako da naplati dug

Kako saznaje Radio 021, Toplana i Spens su postigli sporazum u vezi sa dugom za grejanje od 69 miliona dinara, čime su se stekli uslovi da se odblokira račun Sportsko-poslovnog centra i da bazeni ponovo budu u funkciji.

Školska ekskurzija pred inspekcijom

Deo osmaka novosadske Osnovne škole "Žarko Zrenjanin", mimo znanja roditelja, smešten je umesto u hotel na Tari, u obližnje ruinirano bivše vojno odmaralište bez grejanja, tvrdi za Radio 021 jedan od roditelja učenika koji su bili na ekskurziji proteklog vikenda.

Brisel: Otvoreno predstavništvo Vojvodine

U Briselu je otvorena kancelarija Vojvodine, regionalno predstavništvo pri Misiji Srbije, koje će biti namenjeno čvršćem, boljem i efikasnijem povezivanju pokrajine i Evropske unije, bilo da se radi o ekonomskim ili drugim interesima i međusobnoj saradnji na svim nivoima.

Besplatan pregled vida

Na Prirodno-matematičkom fakultetu u četvrtak, 13. oktobra, biće organizovan besplatan pregled vida za srednjoškolce, povodom Svetskog dana vida.

Bicikli ili automobil?

S obzirom na situaciju u društvu, donekle je sasvim normalno da građani najviše razmišljaju o tome da li će uopšte imati automobil, ali problem koji često ostaje skrajnut je činjenica da izduvni gasovi štete prirodi i našim plućima.

Pasaž u centru daju zanatlijama

Pasaž u Dunavskoj 3, u kome se sada nalaze magacini koje koriste obližnje prodavnice, biće adaptiran tako da lokale u njemu mogu koristiti majstori starih zanata kako bi se ove delatnosti sačuvale od zaborava.