Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Još jedan sastanak u Banovini bez rezultata

Predstavnici vojvođanske vlade obećali su danas radnicima Dnevnikove štamparije koji su u štrajku da će tokom sledeće nedelje preispitati poslovanje rukovodstva Dnevnik holdinga, kaže za Radio 021 predsednica Štrajkačkog odbora Negica Tošić.

Muke sa uličnim prodavcima

Komunalna policija od početka godine izrekla je više od 400 mandatnih kazni uličnim prodavcima, zbog bespravnog zauzeća javnih površina.

U šetnju pozvani i najkorumpiraniji

Predstavnici gradskih i pokrajinskih vlasti, te direktori javnih preduzeća pozvani su da se u pet do 12 pridruže šetnji kojom će biti skrenuta pažnja na problem korupcije u našem gradu.

Predstava SNP-a pobedila u Trebinju

Srpsko narodno pozorište koje se predstavilo komadom "Greta, stranica 89" Luca Hibnera, pobednik je ovogodišnjeg 6. interdisciplinarnog festa "Dani Malih stvari", koji je u sredu uveče zatvoren u Trebinju.

Vojvodina povukla prigovor o suđenju

Fudbalski klub Vojvodina povukao je prigovor na suđenje utakmice četvrtog kola domaćeg šampionata sa užičkom Slobodom, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Sutra protestna šetnja radnika "Dnevnik štamparije"

Radnici "Dnevnik štamparije", njih dvadeset troje, okupiće se u petak u 8 časova ispred Gradske kuće i potom organizovati protestnu šetnju novosadskim ulicama, nezadovoljni što im preduzeće nije isplatilo 11 ličnih dohodaka, a već godinu i po dana nemaju ni uplaćene doprinose.

FOTO: Obnova pozorišta pri kraju

Prvo renoviranje zgrade Srpskog narodnog pozorišta, od njenog otvaranja 1981. godine, trebalo bi da bude završeno pred zvaničan početak naredne pozorišne sezone, 21. oktobra.

Prikupljanje hrane za napuštene pse

Udruženje za zaštitu životinja Novog Sada u subotu 17.septembra organizuje prikupljanje hrane za napuštene pse o kojima je to udruženje preuzelo brigu do njihovog udomljenja.

Vojvođanski poslanici neće iz fotelja

Ostavke još nisu podneli svi poslanici Skupštine Vojvodine za koje je prošlonedeljnim ozvaničenjem odluke Ustavnog suda potvrđeno da su u sukobu interesa zbog obavljanja više javnih funkcija, nezvanično saznaje Radio 021.