Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Niko neće da obnavlja fasade

Iako gradske vlasti u ovoj godini nude 15 miliona dinara za sufinansiranje radova na obnovi fasada, od kojih mnoge u gradu vape za uređenjem, do sada se niko nije javio na konkurs "Poslovnog prostora" za ovaj posao.

Od danas Festival uličnih svirača

Svako ko u četvrtak, petak i subotu prošeta centrom grada biće u prilici da pogleda šta je to za nastup pripremilo više od 100 stranih i domaćih izvođača, koji će učestvovati na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača.  

Spasilačka služba radi bez premca

U proteklih osam godina, koliko je Udruženje spasilaca na vodi Vojvodine prisutno na Štrandu, nije zabeležena ni jedna intervencija sa smrtnim ishodom, kažu u toj organizaciji.

Bajatović ostaje u Srbijagasu

Poslanik SPS-a i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je da će se, posle objavljivanja odluke Ustavnog suda o duplim funkcijama, odlučiti da zadrži funkciju u tom preduzeću.

Za sada ništa od novih autobusa

Gradsko saobraćajno preduzeće neće ovih dana potpisati ugovor o nabavci 15 solo autobusa na dizel gorivo, kako je najavljeno, jer se jedan od ponuđača žalio na postupak nabavke.

Nova sezona pod starim reflektorima

Radovi na uređenju Velike i Male scene, foajea i Hinterbine u Srpskom narodnom pozorištu trebalo bi da budu završeni do 21. oktobra, kada će početi nova pozorišna sezona.

Novosađani ekipni prvaci u šahu

Muška ekipa Novosadskog šah kluba (NŠK) i ženska ekipa beogradskog BAS-a ekipni su prvaci Srbije u šahu na državnom prvenstvu koje je juče završeno u Valjevu.