Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Ko je proneverio milijardu dinara u Toplani?

Šef novosadskih naprednjaka, Miloš Vučević, optužio je rukovodstvo "Novosadske toplane" za nestanak gotovo milijarde dinara, za koliko je zapravo uvećan dug tog preduzeća u odnosu na prošlu godinu.  

Prskanje komaraca od petka

Zaprašivanje protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje protiv odraslih komaraca na području Novog Sada i Sremskih Karlovaca počinje u petak, 19. avgusta i trajaće do ponedeljka 29. avgusta. Prskanje komaraca u Bačkoj Palanci počeće u subotu, 20. avgusta i trajaće do utorka, 30. avgusta.

Novosađanka nova nada srpskog tenisa

Nedavno održano juniorsko svetsko prvenstvo u Češkoj, na kojem je naša teniska raprezentacija zauzela prvo mesto, kao najveću mladu nadu istaklo je četrnaestogodišnju Ivanu Jorović.

Direktor se izvinio roditeljima dečaka

Direktor Narodnog univerziteta "Božidar Adžija", Ratomir Anđelković, uputio je pismeno izvinjenje porodici dečaka koji se nedavno izgubio tokom trajanja kreativne radionice u prostorijama tog univerziteta u Novom Sadu.  

Pajtić: Loš presedan Kostreša

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je da je "loš presedan" to što je šef radne grupe za izradu nacrta zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš predao tekst premijeru bez znanja ostalih članova radne grupe.

Konačno počinje gradnja centralne kuhinje

Kamen temeljac za izgradnju Centralne kuhinje "Radosnog detinjstva" trebalo bi da bude postavljen sledeće nedelje, najavljuje za Radio 021 direktor predškolske ustanove Borislav Samardžić.