Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Dečaka odšetao sa radionice za decu

Poseta kreativnim radionicama i programima "Novosadskog dečijeg leta" umalo da ostane u lošem sećanju jednog sedmogodišnjeg dečaka, koji je pre dva dana bez znanja predavača sišao sa šestog sprata zgrade na Bulevaru Mihajla Pupina i izašao pravo na ulicu.  

Ogrev skuplji za 20 odsto

Novosađani koji za grejanje koriste drvo i ugalj moraće za predstojeću zimsku sezonu da izdvoje znatno više novca nego prošle godine, jer su cene tog ogreva poskupele od 15 do 20 odsto.

Popisivače obučavaju sve sami članovi DS-a

Na internet stranici Gradske kuće objavljen je preliminarni spisak onih koji će obučavati popisivače na narednom popisu stanovništva, a preko dvadeset imena na spisku su istaknuti članovi novosadskog odbora Demokratske stranke.  

Novi cenovnik za taksi prevoz na ledu?

Gradonačelnik Igor Pavličić još nije potpisao novi cenovnik za taksi prevoz u Novom Sadu, a nije poznato da li je nešto zapelo u pregovorima gradskih otaca i predstavnika udruženja.

Vojvodina predstavila tri nova igrača

Fudbalski klub Vojvodina od danas je jači za tri fudbalera. Ugovore sa novosadskim klubom potpisali su doskorašnji napadač Jagodine Milan Bojović, rezervni golman Budimir Janošević, kao i osamnaestogodišnji mladi reprezentativac Gane Abraham Frimpong.

Dve godine čekaju diplome

Studenti, koji su pre dve godine diplomirali na Odseku audio-vizuelnih medija na Akademiji umetnosti ne mogu da se zaposle sa završenom stručnom spremom, jer im uprava još nije izdala diplome.