Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Apoteke nisu spremne za prikupljanje farmaceutskog otpada

Novosadske apoteke koje rade u sastavu Apotekarske ustanove Novi Sad još nisu počele da prikupljaju farmaceutski otpad od građana, iako su čelnici grada i Apotekarske ustanove to najavili pre dve nedelje kada je počela da radi dnevna transfer stanica.

Konkurs za predrupe ZAZ-u

Vojvođanska horska asocijacija raspisala je konkurs za predgrupe na koncertu francuskog benda "Zaz" koji će se održati 24. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi.

NIS zainteresovan za novosadsku TE-TO

Državni sekretar za energetiku Dušan Mrakić izjavio je da je Naftna industrija Srbije (NIS) zainteresovana za učešće u projektu modernizacije i proširenja Termoelektrane-toplane (TE-TO) "Novi Sad".

VIDEO: Nadrilekare niko ne kažnjava

Iako su nadrilekarstvo i magijsko delovanje zakonom zabranjeni, država ne kontroliše rad ljudi koji se predstavljaju kao lekari ili vidovnjaci, a novosadska policija od početka godine nije uhapsila nijednog nadrilekara u Novom Sadu.

Ekonomija i pravo nisu više u modi

Do juče najatraktivniji smerovi na Novosadskom univerzitetu više nisu aktuelni, što pokazuju podaci da je na Pravnom i Ekonomskom fakultetu ostalo po više stotina nepopunjenih mesta.

Gotova "Tržnicina" hladnjača

Radovi na izgradnji nove hladnjače javnog preduzeća "Tržnica" su završeni, tako da će već u septembru biti spremna za skladištenje velike količine voća i povrća.

Uklanjaju se bilbordi po Novom Sadu

Svi bilbordi koji se nalaze na teritoriji Novog Sada, a nisu bilbordi kompanije "Alma Kvatro" biće uklonjeni u najskorijem periodu, rekao je šef komunalne inspekcije Srđan Jakovljev.