Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Bave se estetikom o trošku građana

Iako su žardinjere i klupe u Miletićevoj ulici postavljene pre godinu i po dana, urbanisti su tek sad  procenili da se ne uklapaju u izgled starog jezgra grada, zbog čega su premeštene na druge lokacije.

Balašević ne peva za Novu godinu

Direktorka producentske kuće "Salajka" Olivera Balašević izjavila je da njen suprug Đorđe neće pevati na dočeku u Novom Sadu i da će Novu godinu dočekati u krugu porodice, kako je to činio i prethodnih godina.

Teško do Kaća u radno vreme

Zbog izvođenja radova na mostu preko kanala na magistralnom puta Novi Sad - Zrenjanin, kod Kaća, kao i na postavljanju završnog sloja asfalta, do srede se potpuno obustavlja saobraćaj na ovoj deonici u vremenu od 6.30 do 17.30 časova.

Novi Sad uživo sa sedam lokacija

Novosadska televizija je saopštila da je pustila signal sa sedam lokacija koje pokrivaju kamere JP "Informatika" pa od sada Novosađani koji gledaju ovu televiziju imaju priliku da uživo prate dešavanja na ulicama Novog Sada tokom noćnog i jutarnjeg programa.

Protestom do semafora u Futogu

Preko stotinu građana Futoga okupilo se juče na raskrsnici ulica Rade Kondića i Rumenačke da bi ukazali na nedostatak saobraćajne signalizacije i javne rasvete, koji ovu prometnu raskrsnicu čini "crnom tačkom" futoškog saobraćaja.        

Parking zone rešavaju probleme građanima?

Nacrt novog Zakona o komunalnim delatnostima, jedna je od glavnih tema nacionalne konferencije o parkiralištima koja se održava na Paliću, a na kojoj učestvuju parking preduzeća i predstavnici iz više od 90 opština Srbije.

Nema besnih lisica u Novom Sadu

Povodom napisa pojedinih medija da su se na Novom naselju pojavile lisice, u Pasterovom zavodu za Radio 021 tvrde da nema mesta za brigu, jer oni u poslednje vreme nisu zabeležili nijedan slučaj besnila u Bačkoj.      

Ovog meseca o grejanju po utrošku

Odluka o novom sistemu naplate grejanja po utrošku naći će se na dnevnom redu novembarske sednice Skupštine grada, saznaje Radio 021 u Novosadskoj toplani.

3.000 kvadrata za rokenrol svirke

Novi Sad će 20. novembra dobiti autentično rokenrol mesto, na kome će se promovisati ova vrsta muzike, afirmisati mladi muzičari, ali i održavati veliki koncerti.