Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Sedmica menja trasu

Trasa autobusa na liniji broj sedam biće promenjena do četvrtka, 4. novembra, u 20 sati, zbog radova na toplovodnoj mreži u delu Bulevara Evrope.

Protesti zavise od odgovora MMF-a

Savez samostalnih sindikata Srbije sutra će odlučiti da li će započeti sa prikupljanjem  potpisa za smenu Vlade, što zavisi od današnjih pregovora Vlade i MMF-a.

Kostreš: Izbor Simića profesionalna odluka

Na inicijativu Lige socijaldemokrata Vojvodine, Elektroprivreda Srbije imenovala je na mesto direktora Elektrovojvodine Tihomira Simića, nekadašnjeg visokog funkcionera Pokreta snaga Srbije, a takav izbor u LSV pravdaju izboru stručnosti ispred politike.  

Mirčić: Radikali ne trguju s demokratama

To što je izlazak radikala sa sednice Skupštine grada u petak, za posledicu imao izbor kadrova partije Maje Gojković na gradske funkcije, za Srpsku radikalnu stranku ne predstavalja saradnju s vladajućom koalicijom na gradskom nivou.

Novi Sad u Noći veštica (foto)

U subotu i nedelju je u više novosadskih klubova obeležena tradicionalna "Noć veštica", a od Limana ka centru i u obrnutom pravcu šetali su vampiri, veštice, đavoli i anđeli, kamiondžije i dame sumnjivog morala.

Autobusi po zimskom redu vožnje

Vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća od danas voze po zimskom redu vožnje u gradskom i prigradskom saobraćaju koji će se primenjivati do 1. aprila.

Predškolska ustanova traži još radnika

Predškolska ustanova traži da se u "Radosnom detinjstvu" zaposle još 122 osobe, jer je predviđeno da se broj dece u vrtićima poveća za 710, u odnosu na prošlogodišnjih 14.400.  

Prodat Zvezda film

Na aukciji u Agenciji za privatizaciju u Beogradu, novosadski "Zvezda film" prodat je po početnoj ceni od  4.170.000 dinara, petrovaradinskom preduzeću "Akvatilus grup", koje se bavi čišćenjem zgrada, a koje je registrovano i za spoljnotrgovinski promet.