Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

VAC čeka odgovor, Dnevnik ćuti

Medijska grupacija VAC saopštila je da je "Dnevnik Holdingu" dala rok da do 5. novembra prihvati njenu ponudu o poklonu većinskog paketa akcija zaposlenima u "Dnevnik Vojvodina presu" (DVP).

Ugostiteljima vezane ruke pred pušačima?

Novosadski ugostitelji zabrinuti su zbog uvođenja zabrane pušenja u kafiće, restorane i noćne klubove od 11. novembra, a najveće probleme za njih predstavljaju mogućnost pada prometa i način na koji će zabranu sprovoditi.  

Poslovni prostor preuzima stadion

Danas je Skupštini grada predato obaveštenje da će u gradskom parlamentu biti formirana odbornička grupa Ujedinjeni regioni Srbije, koju sačinjavaju G17+ i Grupa građana Maja Gojković.

Pomoć trudnicama

U Novosadskom porodilištu juče je održana manifestacija ''Otvorena vrata Klinike za ginekologiju i akušerstvo'', koja se realizuje u okviru projekta ''Unapređenje programa rada Škole za trudnice Doma zdravlja Novi Sad'', a čiji je pokrovitelj Gradska uprava za zdravstvo.

Izrečene dve kazne društveno korisnog rada

U Osnovnom sudu su ove godine izrečene dve kazne društveno korisnog rada za punoletna lica, u skladu sa protokolom o sprovođenju alternativnih sankcija koje je Novi Sad sa Ministarstvom pravde potpisao u aprilu, saznaje Radio 021.