Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Zatvaranje autoputa do nedelje

Autoput od Novog Sada do Beograda biće od sutra pa sve do nedelje 31. oktobra povremeno zatvaran za saobraćaj, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške.

Maja Gojković šefica nove odborničke grupe

Sutra bi u Skupštini grada trebalo da bude oformljena odbornička grupa Ujedinjeni regioni Srbije koja će imati 12 članova, pet iz G17 plus i sedam iz Narodne partije Maje Gojković koja će ujedno biti šefica te grupe.

Pavličić ponovo šef novosadskih demokrata

Na neposrednim izborima za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu, Igor Pavličić (40) je kao jedini kandidat ponovo izabran za šefa demokrata koje predvodi od 2006. godine.  

Održan Vinski lavirint (Foto)

Proteklog vikenda na Petrovaradinskoj tvrđavi je održana manifestacija Vinski lavirint, na kojoj su posetioci mogli da da uživaju u vinima iz 30 vinarija iz šest zemalja.

Besplatan vikend za višečlane porodice

Na predlog Gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, a u cilju podrške porodicama sa troje i više dece, Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu sačinila je program besplatnog vikend-putovanja za višečlane porodice, a prvih deset Pavličić je juče ispratio u Vršački breg gde su im obezbeđena dva puna hotelska pansiona i besplatan prevoz.

Dan oslobođenja Novog Sada

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, povodom Dana oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu, položio je juče venac na Spomen groblje u Novom Sadu i na spomenik Novosadskom partizanskom odredu na Čeneju.

U letnjim baštama i tokom zime

Novosadski ugostitelji od ove jeseni mogu da traže dozvolu od gradske uprave da letnje bašte kafića rade i van sezone, od 15. novembra do 15. marta.

RTV želi da menja stare zgrade za novu

Zamenik direktora Radio-televizije Vojvodine (RTV) Miodrag Koprivica izrazio je nadu da će biti rešen problem nove zgrade u koju bi pokrajinski javni servis trebalo da bude smešten.

Štrajkači: Ništa nam nije ponuđeno

Informacija koju je državni sekretar Ministarstva pravde, Slobodan Homen, dao medijima u vezi sa povećanjem plata u pravosudnoj administraciji, nije tačna, tvrde u novosadskom Sindikatu zaposlenih u pravosuđu.