Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Problemi sa ilegalnim priključcima

U zgradi u Ulici Danila Kiša, koju je gradila firma Prezident, od garaže su napravljeni stanovi, pa ostali stanari ove zgrade sumnjaju da ljudi koji tu žive, ilegalno koriste grejanje i ne plaćaju račune objedinjene naplate.  

Budžet grada isti i naredne godine

Rebalans gradskog budžeta može se očekivati na sednici Skupštine grada u novembru, kaže za Radio 021 član Gradskog veća za finansije, Živko Makarić.  

Protiv gej parade ili za porodične vrednosti? (Foto)

Otkazana je tribina pod nazivom "Porodične vrednosti i savremeni momenti u srpskom društvu", koju je u Skupštini grada trebalo da organizuje Demokratska stranka Srbije, zbog informacije da će njena tema zapravo biti "Gej parada - ko je kriv".

Mašinci u gradskom parlamentu

Učenici Srednje mašinske škole posetili su juče Skupštinu grada i sa predsednikom gradskog parlamenta Aleksandrom Jovanovićem razgovarali o radu Skupštine i Gradske uprave.

Humanim porodilištima protiv bele kuge

U porodilištima u Srbiji se mnoge stvari moraju menjati iz korena, iako se tretman žena u ovim ustanovama poslednjih nekoliko godina popravio, kaže predsednica Udruženja babica Srbije, Divna Miljković.

Potrebno više zaposlenih u Betaniji

Broj zaposlenih u porodilištima u Srbiji ne treba da se određuje prema broju kreveta u pojedinim porodilištima već po broju godišnjih porođaja, izjavio je danas dr Tihomir Vejnović sa novosadske Klinike za ginekologiju i akušerstvo.