Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Izložba tehnike krajem meseca

Građani Niša, Beograda i Novog Sada od 21. do 29. septembra moći će da u posebno dizajniranim vozilima vide izložene najnovije Samsung proizvode.

Preminuo Jan Makan

Režiser i nekadašnji glavni i odgovorni urednik programa Televizije Novi Sad na slovačkom jeziku Jan Makan, preminuo je u petak u Sremskoj Kamenici.

Obuka za pomoćnike kuvara i pekara

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje ubuke za pet pomoćnika kuvara i pet pomoćnika pekara, i to za osobe sa invaliditetom koje se nalaze na evidenciji nezaposlenih.

Vlade Divac: Treba da učimo od mlađih

Novi Sad je jedan od najčistijih gradova u Srbiji i kao takav treba da bude primer drugima kada je u pitanju zaštita životne sredine, rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac.

Isplata naknade za nezaposlene

Isplata sredstava korisnicima novčane naknade po osnovu osiguranja za slučaj nezaposlenosti zaključno sa julom ove godine, biće organizovana u subotu, 18. septembra, u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje.

Klinika prima samo hitne slučajeve

Na Klinici za očne bolesti, operišu se samo hitni slučajevi kaže direktor Kliničkog centra, Dragan Drašković i dodaje da će oko 100 pacijenata koji čekaju na operaciju sigurno biti operisano do Nove godine.

Ove zime manje problema s grejanjem?

Grejanje bi ove sezone trebalo da bude stabilnije nego prošle zime, kada su mnogi građani imali problema sa mlakim i hladnim radijatorima na vrlo niskim temperaturama, kaže direktor "Toplane", Vladimir Jelić.  

Arena tek za dva do tri meseca

Rekonstrukcija bioskopa "Arena" trebalo bi da bude završena za dva do tri meseca, pola godine kasnije u odnosu na rok koji je "Art vista" najavila.

Table zahvalnice za Bojana Pajtića (foto)

Ime predsednika vojvođanske Vlade Bojana Pajtića, kao zaslužnog, ne stoji samo na tabli nedavno saniranog mosta u Vrbasu, već i na tablama na jednom od studentskih domova, te Dečijoj bolnici u Novom Sadu.