Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Akcija "Prevencijom do zdravlja"

Mesna zajednica "Omladinski pokret" organizuje akciju "Prevencijom do zdravlja" u utorak, 14. septembra, ispred Maksija na Bulevaru oslobođenja (blizu ugla Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I).

Šire parking zone, ne prave garaže

Iako je od osnivanja "Parking servisa" 2004. godine do danas, zona naplate parkiranja znatno proširena, vozači u Novom Sadu za to vreme nisu dobili nijednu novu javnu garažu trajnog karaktera.

Blagajna i dalje ne radi

Blagajna Informatike u Ulici Dušana Vasiljeva broj 8 neće naplaćivati komunalno-stambene troškove ni tokom ove nedelje.

LAP do kraja godine

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović najavio je da bi Lokalni akcioni plan za mlade pred odbornicima gradskog parlamenta trebalo da se nađe do kraja godine.

Šestica menja trasu

Trasa autobusa broj 6, koja ide od Podbare preko centra, do Adica, od danas do 16. septembra biće izmenjena.

Perpetuum jazzile maestralno za kraj IFUS-a

Slovenačka horska atrakcija ''Perpetuum jazzile'' izvela je sinoć sjajan koncert na prepunom Trgu slobode na završetku Međunarodnog festivala uličnih svirača, koji je u protekla tri dana okupio muzičare i razne druge izvođače iz celog sveta.

UNS pozdravio odluku VAC-a

Udruženje novinara Srbije (UNS) pozdravilo je odluku nemačkog koncerna VAC (WAC) da pokloni 55 odsto kapitala zaposlenima u Dnevnik Vojvodina presu (DVP), izdavaču lista Dnevnik i da se odrekne potraživanja od te kompanije u iznosu od 1,8 miliona evra.

Počele prijave za poslovni inkubator

Raspisan je konkurs za buduće stanare poslovnog inkubatora, koji bi trebalo da pomogne novim malim i srednjim preduzećima da razviju posao u okviru informacionih tehnologija i osamostale se.