Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Taksisti protestuju i danas

Novosadski taksisti će proteste nastaviti i danas u 10 sati, jednosatnom vožnjom koja će krenuti sa Bulevara Mihajla Pupina, kod zgrade Saveza samostalnih sindikata, s obzirom na to da im se niko od nadležnih iz grada nije obratio.      

Ništa od štrajka

Od svih škola koje je Radio 021 kontaktirao, u štrajku je jedino OŠ "Dositej Obradović" i to samo u popodnevnoj smeni.  

Prodaje se časopis Link

Upravni odbor "Link publishing d.o.o" odlučio je da proda preduzeće zajedno sa osnivačkim pravima na časopis za profesionalce u medijima "Link".

Komunalna policija od kraja septembra

Prvi komunalni policajci na ulicama Novog Sada pojaviće se krajem septembra, a u zavisnosti od toga koliko od dvadeset kandidata položi završne ispite, zavisiće i broj njih koji će, zajedno sa 23 već obučena policajca, početi odmah da rade.

Kreće kažnjavanje na Grbavici

Iako je naplata parkinga na Grbavici, u ulicama bliže Bulevaru oslobođenja, te na tom bulevaru, od Ulice Pap Pavla do Železničke stanice, zvanično počela prošle nedelje, kažnjavanje onih koji ne plaćaju parking počelo je u sredu.  

Uklanjanje kontejnera do kraja nedelje

"Čistoća" će do kraja nedelje ukloniti kontejnere koji se nalaze pored nadvožnjaka u ulici Ive Lole Ribara u Sremskoj Kamenici, i oni više neće biti vraćeni na tu lokaciju.