Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Bašte ostaju bez podijuma

Letnje bašte kafića u ulicama Modene, Miletićevoj i na Bulevaru kralja Petra I, ubuduće neće moći da budu postavljane na podijum, a ova odluka biće sprovedena nakon završetka renoviranja centra.

Uređenje Keja pri kraju (Foto)

Nakon uklanjanja ostataka mosta na baržama, nastavljaju se radovi na parternom uređenju Keja žrtava racije i Beogradskog keja, na potezu od Bulevara cara Lazara do Kanala DTD.    

Čeka se poskupljenje grejanja

Da li će Novosađani, čije stanove greje "Novosadska toplana", račune za ovu uslugu uskoro plaćati 15 odsto više, još nije poznato.  

Otkazi za prekobrojne prosvetare

U okviru dosadašnjeg programa racionalizacije broja zaposlenih u školama u Južnobačkom i Sremskom okrugu, 77 nastavnika je u potpunosti izgubilo normu, dok njih 920 radi sa umanjenom normom.

O zapošljavanju mladih uz koktele

Obeležavanje Međunarodnog dana mladih nastavlja se danas promocijom programa "Zapošljavanje mladih" od 20 sati do 22 časa na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića.

Gajićevi objekti prazni, ali problema nema (foto)

Iako su "Bulevar centar" i "Nork" već mesecima prazni i iako se kasnilo s početkom izgradnje hotela "Holidej in", investitor Vojislav Gajić tvrdi da njegova "Aleksandar grupa" nema problema s ulaganjima, prodajom, te izdavanjem poslovnog, odnosno stambenog prostora u koji investira.