Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Put radi komercijalne poslove

Uprava Javnog komunalnog preduzeća "Put" počela je da nudi svoje usluge građanima, kako bi se obezbedili dodatni prihodi za preduzeće.

Milionska odšteta za barže

Preduzeće "Heroj Pinki" pred Privrednim sudom traži isplatu troškova najma i vraćanja u prvobitno stanje dve barže koje su zaostale nakon demontaže pontonskog mosta.

Vozačima gradskih autobusa sedam otkaza

Vozači Gradskog saobraćajnog, koji nanesu štetu tom preduzeću ili putnicima, ne prolaze nekažnjeno, pa je tako samo od početka ove godine sedmoro zaposlenih dobilo otkaz zbog nepoštovanja radne discipline, dok su 103 vozača kažnjena smanjenjem plate.

Bulevar Evrope u roku

Mesec dana nakon početka izgradnje druge saobraćajne trake na Bulevaru Evrope, od Futoške do ulice Braće Grulović, izvode se radovi na iskopavanju zemlje i sipanju peska i izmeštanju gasovoda i elektrovoda.  

Manje havarija ove zime?

Stanovnici Novog naselja i Limana mogu očekivati manje havarija na vrelovodnom sistemu ove zime, jer će izgradnjom poveznog vrelovoda i rekonstrukcijom toplane "Sever" biti rasterećene toplane "Jug" i "Istok" koje su do sada radile povećanim kapacitetom, najavljuje direktor "Toplane" Vladimir Jelić.

Radi se na sanaciji koprivića

Gradsko zelenilo ovih dana radi na sanaciji oštećenja na kopriviću, a rekonstrukcijom ulice Modene, biće povećan i zaštitni pojas oko tog drveta.

Autobus vukao ženu po Budisavi?

Vozač Gradskog saobraćajnog, koji se sumnjiči da je u utorak uveče u Budisavi povredio jednu putnicu prilikom izlaska iz autobusa, neće biti kažnjen od strane tog preduzeća, saznaje Radio 021.

Istaknute rang liste za vrtiće

Rang liste za upis dece u vrtiće istaknute su desetak dana ranije od predviđenog roka na objektima koji su roditeljima bili prvi izbor za upis.