Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Nestašica mleka diže cene

Novosađani i narednih dana mogu očekivati nestašicu svežeg mleka u prodavnicama, a do kada će takvo stanje trajati, prerađivači ne mogu da preciziraju.

Nema slučajeva trovanja mesom

U poslednjih mesec dana na novosadskim pijacama bilo je sedam slučajeva oduzimanja mesa, dok su kvalitet i skladištenje u supermarketima bili zadovoljavajući.

Boravak ne poskupljuje pre jeseni

Do povećanja cena boravka dece u vrtićima sigurno neće doći u naredna dva meseca, iako iz Predškolske ustanove poskupljenje traže već duže vreme.  

Voda iz vodovoda je ispravna

Voda iz vodovoda koja stiže do krajnjih korisnika je bezbedna za upotrebu i u njoj nema rotatorija, potvrdila je za Radio 021 Milka Popović iz Instituta za javno zdravlje Vojvodine.

Dečak upao u rupu

Četvorogodišnji N.Z. zadobio je lakše povrede kolena i lakta kada je pre dva dana vozeći dečiji bicikl upao u rupu koja se već 20 godina nalazi na trotoaru na Bulevaru despota Stefana, piše ''Dnevnik''.

Popravka ležećih policajaca

Danas i narednih dana Zavod za izgradnju grada će popravljati oštećene ležeće policajce u Vršačkoj i u Ulici Janka Čmelika, kao i u blizini novosadskih osnovnih škola.

Stigla Dunavska regata

Učesnici tradicionalne, 55. po redu, Dunavske regate, stigli su juče u Novi Sad i smešteni su na Špicu na Štrandu, u blizini odbojkaških terena.