Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Ove godine bez rušenja nelegalnih objekata

Rušenje bespravno izgrađenih objekata na području Novog Sada, koji ne mogu biti legalizovani, u ovoj godini nije u planu, a za to nije izdvojen novac, niti je određeno ko će taj posao obaviti.

Bisa se vraća kući

Bisa, odbegla labudica iz Dunavskog parka, nalazi se u Sremskoj Kamenici kod Radovana Kokara, koji je pre desetak godina "Gradskom zelenilu" poklonio najpoznatiji novosadski ptičiji par.

Novi računari za osnovne škole

Novosadski osnovci u sledećoj školskoj godini mogu očekivati da će u školama na raspolaganju imati do 30 novih računara povezanih na internet.

Protest protiv divljanja vozača

Protest u okviru građanske inicijative "Nisi sam na ulici" održava se sledećeg utorka, kada će građani u policiji predati peticiju i zahtev da se spreči bahaćenje pojedinaca na novosadskim ulicama i čuva bezbednost u saobraćaju.

U "Dnevnik holdingu" štrajk glađu

Dvoje radnika "Dnevnik štamparije" je počelo štrajk glađu, a u sredu će Upravni odbor ovog preduzeća ponovo pregovarati o zahtevima štrajkača sa Vladom Vojvodine.

Struja opet koči preglede

Dispanzer za saobraćajnu medicinu "Signal" kod Spensa sutra će ponovo ostati bez struje, saopštili su iz Elektrovojvodine.

Počeli radovi na Trgu slobode

Radovi na rekonstrukciji saobraćajnih površina počeli su danas zamenom parternih ploča na Trgu slobode kao i rekonstrukcijom kolovoza i trotoara u Njegoševoj ulici.

Nema odgovora za bicikliste

Tri sedmice nakon protesta biciklista da im se dozvoli prolaz kroz centar grada, iz Gradske kuće nema nikakvog odgovora na peticiju koju je potpisalo 200 ljudi.