Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Danas Moj salaš

Pijaca "Moj salaš" održava se i ovog četvrtka na Platou Spensa, od 14 do 20 časova.

Bez rentgena na Novom naselju

Stanovnici Novog naselja, kao i Detelinare i pojedinih prigradskih naselja kojima zatreba pregled na rentgen aparatu, moraće da idu u drugi kraj grada da bi to obavili.

"Energotehnika" protiv aukcije

Aukcijska prodaja "Energotehnike - Južna Bačka" mogla bi da ugrozi snabdevanje električnom energijom u Vojvodini, ocenili su radnici i rukovodstvo ovog privrednog društva.  

Uskoro tender za Žeželjev most

Šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da očekuje da će krajem sledeće nedelje biti najavljeno otvaranje tendera za Žeželjev most u Novom Sadu.

Radnicima Dnevnika obećane dve zarade

Radnicima "Dnevnik holdinga" i "Dnevnik štamparije", koji su i danas štrajkovali, Vlada Vojvodine ponudila je da se od prodaje montažnog objekta štamparije isplate dve zarade iz 2009. godine.

Moguć novi štrajk komunalaca

Sindikati u novosadskim javnim i javno-komunalnim preduzećima najavili su da bi zaposleni u tom sektoru, posle pola godine, ponovo mogli da stupe u štrajk zbog teškog ekonomskog položaja.

Počelo uklanjanje barži (Foto)

Ostaci mosta na baržama biće uklonjeni za 25 radnih dana, a do kraja avgusta se očekuje da će biti rekonstruisan ceo plato kod spomenika žrtvama racije.

Uspešna sezona u SNP-u

Upravo završena sezona Srpskog narodnog pozorišta, u poređenju sa prethodnom, donela je 11,7% veći prihod od ulaznica, veći broj predstava i ukupan profit.

Grad platio deci more

Načelnica Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu Vera Grkavac ispratiće danas u 18 sati sa Železničke stanice decu kojoj je Grad Novi Sad i ove godine obezbedio sredstva za letovanje.

Više od 100 kazni za prodavce

Komunalni inspektori su tokom proteklih sedam dana, pre i za vreme trajanja Exita, napisali 103 mandatne kazne za ulične prodavce koji su bez dozvole prodavali robu posetiocima festivala.