Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

124 intervencije poslednje večeri Exita

Ekipe Hitne pomoći su poslednje večeri Exita intervenisale 124 puta, a najveći broj intervencija se odnosio na lakše povrede, kaže glavni tehničar u novosadskoj Hitnoj pomoći, Nenad Vukas.

Egzit vilidž prava komuna (Foto)

Posetioci Egzit kampa na Trandžamentu sjajno su se adaptirali i proteklih dana formirali pravu mini-zajednicu, u kojoj se danju najviše spava, a noću živi.

Hitna pomoć ''nedostupna''

Radio 021 celo prepodne pokušava da dobije informaciju iz novosadske Službe hitne pomoći, o broju intervencija treće večeri Egzita, ali bezuspešno.

Urgentnom centru nedostaje 300 lekara i sestara

Urgentni centar trebalo bi da bude u punoj funkciji za desetak dana, a oko 60 lekara i 130 medicinskih sestara i tehničara biće premešteno iz drugih klinika, što će značiti manjak medicinara na drugim odeljenjima.

Sindikat Zelenila traži rešenje od gradonačelnika

Zbog teške situacije u "Gradskom zelenilu", sindikat ovog javnog preduzeća poslao je saopštenje gradonačelniku i Gradskom veću, zahtevajući da se preispita način trošenja novca u ovoj firmi, kao i da im se dodeljuje više poslova.  

Misi Eliot večeras na Egzitu

Treće večeri Exit festivala koncerti na glavnoj bini počinju u 19 časova, dok će glavna zvezda ovog stejdža Missy Elliott nastupiti u ponoć.  

Uličnim prodavcima oduzimana roba

Komunalni inspektori u prethodna dva dana napisali su oko 50 mandatnih kazni u iznosu od 2.500  dinara za ulične prodavce koji bez dozvole prodaju robu posetiocima festivala Egzit.

Novi most za tri godine

Ugovor za angažovanje glavnog inženjera i rukovodioca projekta za izgradnju novog mosta preko Dunava omogućuje da se u narednih nekoliko meseci spremi kompletna tenderska dokumentacija za izvođača radova.

Pauk služba radila punom parom

Tokom prve večeri Exita, pauk-vozilo "Parking servisa" odnelo je više od 60 nepropisno parkiranih automobila sa Keja, kao i u okolini Petrovaradinske tvrđave.