Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Javni toalet uskoro gotov

Obnova javnog toaleta u centru grada trebalo bi da bude gotova ovih dana, kaže za Radio 021 načelnica Gradske uprave za komunalne poslove, Lidija Tomaš.

Kraj radovima kod Banovine (Foto)

Radovi na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina trebalo bi da budu završeni danas, a samim tim i da se okončaju višednevni zastoji u saobraćaju, na jednoj od najprometnijih gradskih raskrsnica.

Mirčić: Šešelj nema veze s kriminalom

Potpredsednik Srpske radikalne stranke, Milorad Mirčić, odbacio je navode da je predsednik ove stranke, Vojislav Šešelj, naredio kriminalcu Luki Bojoviću likvidaciju lidera Srpske napredne stranke, Tomislava Nikolića.

VAC i Dnevnik se nisu dogovorili

Predstavnici nemačke medijske kompanije VAC i novosadskog "Dnevnik holdinga" nisu postigli dogovor o spornim pitanjima u zajedničkom preduzeću "Dnevnik Vojvodina pres", u čijem sastavu je i list "Dnevnik".

Zelenilo otpušta petinu zaposlenih

Direktorka "Gradskog zelenila", Nataša Rašeta, najavila je otpuštanje 20 odsto zaposlenih, kako bi ovo preduzeće uskladilo poslovanje sa budžetom manjim za četvrtinu.  

Saobraćajnih prekršaja upola manje

Saobraćajna policija je u prvih šest meseci ove godine zabeležila oko 20 hiljada saobraćajnih prekršaja na teritoriji Novog Sada, što je u odnosu na isti period prošle godine duplo manje.

Kreće obnova SNP-a

Srpsko narodno pozorište će biti zatvoreno za posetioce od 1. jula, kako je i najavljeno, zbog obnove zgrade.

Soba koja pomaže deci (foto)

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović", danas je otvorena senzorna soba, namenjena učenicima sa smetnjama u razvoju.