Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Od jula znatno skuplje karte za Exit

Redovna cena četvorodnevne ulaznice za Egzit od 1. jula iznosiće 11.000 dinara, što je za 4.500 dinara više od sadašnjeg iznosa kompleta karata, saopštili su organizatori.

Vac iz Politike neće tako lako

Generalni direktor "Politike", Milorad Gušavac, izjavio je za Radio 021 da se nada da grupacija "Vac" koja je najavila povlačenje iz Srbije, iz "Politike" neće izaći tako lako.

Novosađanin biciklom stigao na SP

Novosađanin Zoran Zivlak prešao je oko 1.000 kilometara biciklom da bi u Port Elizabetu pružio podršku fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu.

Preminuo za volanom

Jovan Kolarski, iz Rumenke, star 44 godine, preminuo je danas za volanom, nakon čega je njegov automobil udario u ogradu javne garaže kod Spensa.

Najbolji učenici Zmaj Jovine gimnazije

Učenicima generacije iz Južnobačkog okruga, nagrade su danas uručili vojvođanski premijer Bojan Pajtić, ministar obrazovanja Žarko Obradović i predsednica Upravnog odbora "Politike" Sonja Liht.

Besplatan prevoz na Exit

Posetioci Exit festivala iz Srbije imaju mogućnost da uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu dobiju besplatno mesto u Exit vilidžu, kao i besplatan prevoz iz svih većih gradova u zemlji.

Danas Sajam zapošljavanja

Sajam zapošljavanja koji organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje održaće se danas u zapadnom holu Spensa od 10 do 16 sati.