Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Predavanje o prevenciji raka dojke

Predavanje o važnosti i načinu samopregleda dojke biće održano u sredu, 26. maja  u prostorijama Mesne zajednice "Prva vojvođanska brigada", Narodnih heroja 5.

Besplatno letovanje uz vožnju taksijem 021

Turistička agencija "Kompas" odlučila je da pokloni besplatno letovanje nekom od slušalaca Radija 021 koje od 10. maja svakog radnog dana zaposleni sa radija voze na posao i sa posla voze kući.

Sastanak gradonačelnika i školskih direktora

Gradonačelnik Igor Pavličić bi danas trebalo da se sastane s direktorkama osnovnih škola "Jovan Dučić" iz Petovaradina i "Veljko Vlahović" iz Šangaja, u kojima je radio uhapšeni nastavnik osumnjičen za pedofiliju.

Demokrata pobedio u Žablju

Kandidat Koalicije "Za evropsku Vojvodinu" Tihomir Nežić novi je poslanik Skupštine Vojvodine, pošto je u drugom krugu glasanja u opštini Žabalj dobio više glasova od svog rivala Jovana Panića iz Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Završena pobuna u zatvoru

Pritvorenici novosadskog zatvora obustavili su protest koji su počeli u subotu, zbog loših uslova u kojima borave, kao i sporog rešavanja slučajeva.

Grad pozvao privrednike da pomognu

U nameri da pomogne najugroženijem stanovinštvu poplavljenih područja, koje je pretrpelo velike štete, Gradsko veće Novog Sada je odobrilo je finansijsku pomoć opštini Trgovište.

Izbori u Žablju

Danas se u Žablju održava drugi krug dopunskih izbora za poslanika u Skupštini Vojvodine.

Ulaganja u Limansku i Kvantašku pijacu

Ove godine javno preduzeće “Tržnica” uložiće novac u uređenje dela krova na Limanskoj pijaci, renoviranje objekta na Ribarskom ostrvu i kupovinu kontejnera za čuvanje robe na Kvantaškoj pijaci.

Manje švercera, veći prihodi GSP-a

Gradsko saobraćajno preduzeće mesečno raspolaže sa 20 miliona dinara više nego što su imali pre kampanje "Red je", kaže za Radio 021 portparol ove firme, Milorad Vukašinović.  

Uskoro lakše do parkinga u centru

Vozači u Novom Sadu od sredine juna mogu računati da će sistem vizuelnog i obaveštavanja putem telefonskih poruka, o broju slobodnih mesta na zatvorenim parkiralištima, biti u funkciji.