Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vanredni vozovi zbog utakmice

Preduzeće "Železnice Srbije" uvelo je dva vanredna voza na relaciji Novi Sad - Beograd, na zahtev velikog broja navijača koji danas organizovano dolaze na utakmicu Crvena zvezda - Vojvodina, saopšteno je iz ovog preduzeća.

O ranžirnoj stanici dogodine

Iako se planira da se stara ranžirna stanica pretvori u prostor za kulturnoumetničke sadržaje, pomaka po ovom pitanju neće biti u narednih godinu dana, saznaje Radio 021.

Završena rekonstrukcija pet vrtića

Dogradnja pet vrtića u ulicama Dragiše Brašovana, Save Kovačevića, Janka Čmelika, Antona Urbana i Stojana Novakovića je završena, pa se nakon tehničkog prijema, u ove objekte može očekivati povratak dece, premeštene u druge vrtiće pre početka radova.

Odlaganje radova u centru

Najavljeni radovi na nekoliko prometnih saobraćajnica u centru grada ipak neće početi danas, izjavila je za Radio 021 portparolka Javnog komunalnog preduzeća Put Jelena Stojisavljević.

Manje bodova za upis godine?

Ministarstvo prosvete planira izmenu Zakona o visokom obrazovanju, čime bi se regulisao status studenata koji ne uspeju da očiste sve ispite, što po postojećoj verziji predstavlja uslov za upis u narednu godinu.

Prostorni plan na uvidu

Republička agencija za prostorno planiranje izložila je Nacrt Prostornog plana Republike Srbije na javni uvid.