Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Skinuta "Frikom" reklama

Radnici "Stana" juče su po nalogu komunalne inspekcije skinuli veliku "Frikom" reklamu koja je stajala na zgradi iznad apoteke "Bulevar", prekoputa Izvršnog veća.

Pola kuća u Velikom ritu bez pravog krova

Gradske vlasti su projektom Info mreže, statističke baze podataka, utvrdile demografske, socijalno-ekonomske, zdravstvene i druge egzistencijalne karakteristike žitelja naselja Veliki rit, kojih ima skoro 3.000.

Žalba i zatvaranje Jadrana

Uprava "Zvezda filma" uložila je žalbu na odluku Pokrajine da se bioskop "Jadran" preda na upravu Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.  

Novinari slikali hotel Putnik iznutra

Hoteli "Putnik" i "Vojvodina", kao i restorani "Sečuan", "Dunavska oaza" i "Lipa", privremeno su oduzeti konzorcijumu "Maestral turs" i akcionarskom društvu "Palić", zbog sumnje da su kupljeni novcem Darka Šarića, optuženog za krijumčarenje kokaina.  

Dugme kao suvenir grada

Za zvaničan suvenir grada izabran je rad "Novi Sad za poneti na (u) srcu" studentkinje Ivone Miljuš, koji predstavlja dugme sa obeležjima Novog Sada.

Uglavnom rešen problem finansiranja SNP-a

Vršilac dužnosti upravnika Srpskog narodnog pozorišta (SNP) Aleksandar Milosavljević izjavio je danas da je u najvećoj meri rešeno pitanje finansiranja tog najstarijeg domaćeg teatra, kako u ovoj godini tako i za predstojeću, jubilarnu sezonu.