Novi Sad
21.07.2010.
16:09 > 08:56
Pokrajinski sekretar za rad, Miroslav Vasin, rekao je da će pismenu ponudu Vlade Vojvodine sindikalcima iz "Dnevnik holdinga" uručiti tek kada dobije pismenu garanciju da će se štrajk pod tim uslovima obustaviti.
  • Radivoj Lackov

    22.07.2010 09:44
    ZABRINUTI ČITALAC REVIJE "DOBRO JUTRO"
    Kao dugogodišnji i verni čitalac revije "Dobro jutro",podsećam gospodu u Vladi Vojvodine i štrajkače "Dnevnik holdinga",da u ovoj novosadskoj novinsko-izdavačkoj kući,funkcioniše jedna mala,ali ne beznačajna redakcija koja priprema reviju "Dobro jutro".Vremenom je ovo stručno poljoprivredno izdanje izraslo u jedinstveno na domaćem tržištu i veoma cenjeno među brojnim čitaocima.S tiražom od preko 20 hiljada i tradicijom od blizu četiri decenije,danas se nalazi na ivici opstanka.Članovi redakcije ne štrajkuju i ne traže ničiju pomoć,već samo razumevanje.I pored velikih teškoća pripremaju svakog meseca novi broj.
    Pitam se da li će matična kuća "Dnevnik" i osnivač,bez ikakvih konkretnih poteza dozvoliti da se revija ugasi ili preduzeti krupnije korake da se ovo dragoceno izdanje sačuva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna