Novi Sad
05.03.2015.
14:38 > 19:52
Predsednik Skupštine grada Siniša Sević, čiju smenu je zatražilo 45 odbornika vladajuće većine, nalazi se na službenom putu u SAD do 16. marta.
  • Ruza sa Dunava

    11.03.2015 22:01
    Kad bi bilo.....
    Kada bi ovo drustvo imalo vise sluha za prave i ispravne ljude. Kada oni koji postenim radom dodju do nekih pozicija,nebi bili sikanirani gde bi nam bio kraj. Ubedjena sam da bi svaka NORMALNA PARTIJA bila srecna da ima u svojim redovima SINISU SEVICA!!
  • 11.03.2015 21:29
    Sevic Dr.Sinisa
    prosto je neverovatno kako smo mi narod UVEK spreman na linc.Toliko uvreda na adresu Sevic Dr. Sinise bez pokrica i osnova bar kada se njegove strucnosti tice, a posebno iskrene odanosti SPS-u Do svog doktorata dosao je VELIKIM ZALAGANJEM i ozbiljnim radom.Kada su svi bili protiv Milosevica i SPS-a on je otvoreno i zdusno branio tu opciju.Zbog toga smo ga svi na klinici cenili.Nije bio preletac nije se kolebao.Bili smo saradnici pa sve napred izneto pouzdano znam.Pa mislim da se takvom coveku trebalo omoguciti da ucestvuje u nekim potezima ako je vec u njima centralna licnost.Mozda se akteri ove hajke rukovode onom,valjda se to meni nece desiti-ja nebih bila sigurna.Beladona
  • 06.03.2015 11:39
    SAD????
    Zaime BOGA u SAD tolko. Smesta otkaz i njenu i onom ko je odobrio!!!!!!!!!
  • Mia

    06.03.2015 11:12
    Cudan smo mi narod.
    Smeta nam put Sevica koji su mu domacini platili a ne smeta nam Bajatoviceva plata od 40.000e.
    Svasta.
  • 06.03.2015 10:39
    Za JKP Stan
    Bolje organizujte štrajk u jutarnjim satima dok vam je direktor još trezan.
  • 06.03.2015 09:42
    Nije tacno da Sevic,Petrovic i Klaudija neodgovaraju vrhu stranke nego je na sceni politicko nasilje i samovolja BAHATOVICA.To ce svakako izaci na videlo na narednim izborima,kada ce,zahvaljujuci Bajatovicu,ova sdranka biti porazena,jer je vec sad razbijena iznutra.Kao sto se vidi,Bajatovicev poslanicki klub u gradskoj Skupstini nema socijalistu.A sto se tice kandidata za predsednika gradskog odbora SPS,jedini kandidat Slobodan Cvetkovic,Bajatoviceva marioneta,jeste jedini zato sto nijedan ozbiljan socijalista to nije prihvatio.Cvetkovic je tako dospeo i na N.Sajam,gde nesme ni da dise dok mu to Bahati Dusan ne dozvoli.Za ovu partiju,poslednji pozdrav,AMIN
  • Neobavesteni

    06.03.2015 07:39
    @Obavešteni
    Kada te strana zemlja PLACA da 21 dan boravis u njenoj zemlji a istovremeno si na visokoj politickoj poziciji u svojoj - onda je normalno ocekivati da toj zemlji VRATIS nekako uslugu, zar ne?!?!?

    Ili sam pogresno obavesten ?

    Devedesetih je u Srbiji bilo moderno ako ne zelis da te zovu stranim placenikom da kao "gost predavac" otputujes na zapad i tamo odrzis "predavanje" i za to dobijes debelu kintu. E da bi malko raduckao protiv svoje zemlje u povratku. Ma ko da je na vlasti...

    Bajdvej, sta bi sa ona dva republicka poslanika SNS koji su isli na izbore u Donjecku Republiku, a? Ni packe da im prajm minister ne dodeli na skupstini partije...a Ukrajina suverena zemlja, barem tako kazu...
  • Marko

    06.03.2015 07:25
    Kako ste naivni... akcenat je odjednom sa nesretne garniture koja ce da zagospodari gradom stavljen na put doktora Sevica i to ko ga je finansirao (a zamislite cuda,nismo mi) a vi to odmah progutali.
    Propustate poentu,ono bitno ispred nosa vam prolazi.
  • JJ

    06.03.2015 06:17
    JS
    Ako je docent , sta mu treba da se mlati po skupštini grada? On je čovek od nauke a vodi skupštinu!!!! Izgleda da ga je nešto primamilo da se bavi politikom!!!
  • Toma

    06.03.2015 01:59
    ala je glupo zaboravit njen broj
    telefoniram stalno i nikako da mi objave komentar ni na fb ni ovde
  • Losmi

    06.03.2015 00:42
    da nije
    otišo dotkor po instrukcije, kod uncle Sema?! Samo nije računao da kad se vrati,neće imati gde da sedne...
  • 05.03.2015 20:30
    @Persida
    "Sutra u jkp stan štrajk upozorenja zbog kašnjenja plata"
    A da li ste vi te "plate" zaradili radom ili su vam građani to platili kroz DIMNIČARINU???
    I još se usudjujete pozivati medije?
  • 05.03.2015 20:00
    DDD do pobede
  • 05.03.2015 19:16
    Pa sta ce sad jadan, morace da kupi povratnu iz svog dzepa? Btw. who the f*** is that?
  • Zivan

    05.03.2015 19:04
    A da mu nije...
    ...sluzbeni put usavrsavanje ili studijsko putovanje jer Sinisa je i docent na nasem medicinskom fakultetu?
    Kako ste odmah graknuli "placaju novosadjani".
    Ovi banditi i pljackasi okupljeni oko Bajatovica i novopecenog socijaliste , bivseg julovca i "snagasa srbije", Cveleta unistice sve u sprezi sa probranimnkadrom Srpske Nepismene Stranke.
    Nadam se da ce vam ta bratija biti bas pi meri.
  • 05.03.2015 18:26
    Obavešteni
    Predsednik skupštine prof. Sević boravi u SAD na poziv navedene države o trošku te iste države. Nama malim ljudima smeta bilo čiji uspeh jer sami nismo kritični prema sebi i uvek nam je neko drugi kriv. Ako je neko dobio priznanje od jedne tako „beznačajne“ države kakve su SAD bilo bi mudro da ga i mi u našem gradu podržimo. Nažalost mi ćemo se rado takvog čoveka odreći i još po mogućnosti i narugati. Dokle god smo takvi dešavaće nam se da sitni interesi pojedinaca prevladaju nad opštim interesom. Valjda smo i zaslužili sve ovo što nam se dešava. Nadam se da ćemo se opametiti!
  • Obavešten

    05.03.2015 18:26
    Što jes jes opet SPS!
    Uz sve dužno poštovanje prema različitim mišljenjima trebalo bi obavestii građane da je dotični otputovao na pozvi stejt departmenta, dakle ne o trošku grada ili države. Što se tiče njega i ekipe koja je izbačena iz SPS-a oni su suvo zlato kad pogledate likove koji su članovi vladajuće garniture. Možda im je ovo kazna što nisu odma napravili koaliciju sa SNS-om u Novom Sadu več su čekali naredbu iz Beograda?
  • Branislav

    05.03.2015 17:46
    mehanicari iznad dr
    bolje da smene pojedine direktore iz sps, koji od javnih ustanova prave familijarno-spsosvske jer ko nece u stranku prete otkazima, a kojekakve majjstore postavljaju iznad vss
  • Grazdanin Pokorni

    05.03.2015 17:07
    Zanimljivo
    Od te vesti koja je potpuno nezanimljiva jer se radi o odluci podizaca ruku, zanimljivija bi bila KOLIKO ukupno kosta tronedeljni vezani godisnji odmor doticnog, STA je za to vreme uradio i GDE je sve bio. Znate ono kad dete vodi dnevnik pa pise: Nijagarini vodopoadi od toliko do tolio, Yellowstone, Miami....oh sorry, mozda je posecivao vaskoliku srpsku zajednicu...

    Ako je mislio da "ostvaruje" kontakte to je mogao i putem skajpa, pa onda ima i viber, whatsapp, facebook, twitter....ne mora da haba cipele
  • Filip

    05.03.2015 16:23
    Ne smenjuju ga dok je na putu u Americi, već je on otišao u Ameriku na mesec dana usred rešavanja ovog problema.
  • panonius

    05.03.2015 15:52
    vređanje zdravog razuma !
    Šta ovaj lik ima da traži u SAD "oko" tri nedelje u erupciji državne štednje????!!!!

    Da se nije zeznuo , pa otišao da traži Vladine pulene koji su se razmileli radi odmaranja po Tajlandu ?? Jadnik , promašio je pravac , a ni kompas poneo nije... Šta košta - neka košta , rodilo , preliva izgleda.
    A koje to zasluge ima jedinstvena srbija u Novom Sadu da bi zauzela predsedničko mesto u Skupštini grada ??!!! Aaaaa , pa da , verovatno je većina novosađana osetila potrebu za tim !?
  • Persida

    05.03.2015 15:42
    Štrajk
    Sutra u jkp stan štrajk upozorenja zbog kašnjenja plata. vreme održavanj:14h-15h. radio 021, pozvan si!
  • Jole

    05.03.2015 15:05
    Meni...
    ...je zanimljiva cinjenica opravdanja sluzbenog puta od 3 nedelje...ko to place, koji je cost/benefit?
  • KOmša

    05.03.2015 15:00
    ništa neobično
    Sve što mi kao narod doživljavamo od političara i ljudi na "vlasti" su nakaradna glupiranja, podmetačine, krađe, muvanje, prijateljsko štimanje... ništa oni ne rade zbog naroda... šta je to altruizam? Šta je to čovekoljublje?
    Koga smene, taj je i sam smenio sličnoga i na njegovo mesto doći će sličan kabadahija... samo je pitanje dal' će i na koji način da izdejstvuju scenski nastup... što je maštovitije to su oni zadovoljniji kako su nekoga zavrnuli.
    Dok je vlast "Vlast" a nije Služenje narodu, to je robija, a ne demokratija.
  • Sale NS

    05.03.2015 14:47
    Molim ?
    A šta dotični radi u SAD ? Ako je ispred Skuptine Grada tamo onda je to katastrofa, a kao čekar nema neku naučnu pozadinu tako tek zbog toga mu tamo nije mesto. Znači, zašto je tamo ?

    P.S. Možda su neki lokalni izbori negde pa da ih poduči kako da se ušeme sa glavnima i da ubace neškolovanu s..ku u gradsku vlast ?!
  • ns

    05.03.2015 14:46
    A ko mu placa taj "sluzbeni" put u Ameriku? Pa naravno novosadjani i to oni koji su Ameriku videli samo na TV-u!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna