Novi Sad
09.08.2010.
06:09 > 14:31
Iako se fasade zgrada u centru redovno održavaju, unutrašnjost pasaža u Zmaj Jovinoj, u kojima se nalazi druga strana ovih objekata, ipak nije tako lep prizor.  
  • 10.08.2010 07:12
    novosadjanka
    Imala sam gosta i inozemstva, gradjanin drzave EU i taj gost htede da obidje nase muzeje u ranim vecernjim satima zbog velike vrucine u vreme posete mog gosta i sta se dogodi, muzeji ne rade do napr 21h, a kada smo ipak otisli u muzej u Dunavskoj ulici-za veme radnog vremena,opet sok, vrata zakljucana, malo se jace lupilo na vrata i eto otkljuca ih jedna osoba, kad ono drugi sok, muzej nema klimu, mogu reci da je moj gost posle izvesnog vremena odustao od razgledanj...ali zato su radnici muzeja po nasem ulasku imali posla jer su ulazna vrata ostala otvore i eto turista ...
  • 10.08.2010 07:03
    novosadjanka-vojvodjanka
    Spolja gladac iznutra jadac e to je cela drzava takva naravno da se to reflektuje i na nas grad jer smo Srbija, a ko je ziveo u gradu koji se sada gusi od dima Moskva, zna jako dobro da su i tamo simptomi, gladac-jadac....
  • emanon

    09.08.2010 19:40
    Ne znam cime se to strani turisti pored Praga, Beca, Budimpeste, Pariza, Barselone, . . . odusevljavaju kada dodju u Novi Sad. Po pricama nasih celnika stranci su odusevljeni lepotom, arhitekturom, . . . Novog Sada. Pa ko je makar po samo sat vremena proveo u recimo Rigi, Stokholmu, Moskvi, Sankt Petersburgu, Bukurestu, . . . Novi Sad mu deluje kao najofucanija rupa na kraju sveta. Sem dve, tri zgrade i Petrovaradinske tvrdjave ovde nema sta vise da se vidi. I najzabacenija selendra u Skotskoj ima mnogo vise toga turisticki da pruzi nego ovaj grad.
  • Lela

    09.08.2010 17:08
    Sjaj i beda "Bolidvuda"
    Da je Novi Sad dotakao dno govori i cinjenica da su obodi grada jadac, tamo nema turista pa se niko ne trudi da to izgleda pristojno. Na Novom Naselju ove godine ne kosi se trava, pa u nekim delovima izgleda kao za vreme bombardovanja. Moj predlog je da damo na koriscenje gradsko zemljiste Slovencima ili Japancima a oni za uzvrat da nam ociste i okrece grad posto mi nismo u stanju ni smece sa ulica da sklonimo. Sramota.
  • Kingston

    09.08.2010 10:47
    katastrofa ...
    Cetvrta slika pokazuje ruglo koje traje vec decenijama, a to je napravio jedan covek, kome niko nista ne moze. Zbog njegovih "gradjevinskih radova" zapusena je kanalizacija, dok nije napravljen parking u dvoristu zgrade Ilije Ognjanovica, uzurpirao je sa svojim "materijalom" celo dvoriste. Taj "Skadar na Bojani" je ruglo rugla ... a gradjevinske dozvole hahahhaha, smesno. No, i ta nova zgrada pored je izgradjena na prilicno volseban nacin. Zatvorila je sve pozarne puteve u dvoriste iza nje, a ne zaboravite da je tu odmah pored bio kafic "Longue" ....
  • Adice

    09.08.2010 09:11
    kao..
    ... i sve drugo u zemlji Srbiji... Samo našminkano , a iznutra trulo !!!
  • Joca

    09.08.2010 08:00
    SAMO TETKI DA DAM LEK
    Jako dobro nam je poznato to da uvek neko drugi umesto Ćerana treba da radi! No, neće ni to do veka trajati...
  • lala

    09.08.2010 06:17
    Uvek se zgrozim kada neko iz DS kaze da nesto ne moze vec godinama da se uradi jer zakon kaze drugacije. Cisto da podsetim da je isti taj DS onako ladno promenio "Zakon o duplim foteljama" kada su shvatili koliko ce partijskih drugova ostati bez druge ili trece plate. Licemerje na sve strane...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna