Novi Sad
18.08.2010.
09:03 > 12:00
Radnici "Gradskog zelenila" su nakon nevremena u ponedeljak o svom trošku uklonili pala stabla i grane na onim mestima koja ugrožavaju redovno odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka.
  • BOlja

    20.08.2010 07:45
    Dada seciiiiii Dada
    Proverila sam dobila je Bucka i veci koeficijent sad je sve jasno ....
  • dadin advokat @ BOlja

    19.08.2010 09:03
    Da li smo nešto propustili?
    BOlja, koliko se ja razumem u stilove i tehnike pisanja (a zam nešto o tome!), tekst iznad dade (Anonimus - Ima l' neki vodoinstalater da mi popravi zub), takođe je iz istog pera. Dakle, dada! Osim toga, služi me sećanje šta je sve pisano na ovu temu...
  • dadin advokat

    19.08.2010 07:30
    Koji crni optimizam
    BOlja, gde vidite optimizam kod Dade? Ona mi je surovo mračna i dalje! Uz sve još i cinična.
  • BOlja

    19.08.2010 06:55
    dada - Seciiiiiiiiiiiiiii...
    Jel moguce da je uvek dobro upucena Bucka promenila stranu, uvek kritike kritike a sad preovladjuje optimizam . Bucka da nisi Bezecovala malo ....
  • @Lalinice

    18.08.2010 21:55
    Ima tu nesto
    Kod mene u selu lalinu gospodju zovu Lalinka Me znam da li je to ispravno, ali znam da i Lala i lalinka rade svoju zemlju. Ne tudju. rade i tudju, ali u arendu ili na pola. ASvoja je na prvom mestu i sramota je ako je zaparlozena.
    Vi bi gospodji lalinice da oni rade tudju. E nece moci. Iz prostog rayloga sto ne rade ni svoju. Tu negde na domak Novog naselja, tog ne osisanog, inaju oni svoju zemlju. cemu im sluzi dalo bi se polemisati. Izvesno je da ovde spomionjana familija Marinkov koja voli i kupuje zemlju ovu pretvorise u gradjevinsku zonu, a tek sto ce u nastavku to da uradi, takodje pominjana, nova direktorica to cekamo da vidimo.
    I nemojte Vi ideju gratis, kao sto ne treba ni da kompenzujete. trazite da nam osisaju travu. Zbog tih nasih novaca koji oni o svom trosku trose.
  • 18.08.2010 20:47
    Naravno da imaju novaca, samo sto te novce koje dobiju od Grada jer su na budjetu potrose na sopstvena zadovoljstva, a gde su denu zakupnine kafica i ostalog prostora za hranu na Strandu, a tek ulaznice, itd. do prije par godina to isto Zelenilo je bilo jos i te-kako produktivno, ka sto neko ovde prokomentarise, neka se bave proizvodnjom cveca neka to cvece prodaje, rasade itd.nekada je Zelenilo i to radilo i ne samo da je prodavalo nego je bila s vrmena na vreme akcija poklanjanje raznog ukrasnog siblja i drveca gradjanima koji su ziveli u individualnim objektima poput akcije na Telepu..i niko nije kukao darade o svom tosku a o cijem trosku dobijaju mesene zarde-plate, da mi je to znati, prema tome, nema opravdanja za njihovo kukanje a nerad e to je nesto drugo
  • pa osnovano je o našem trošku

    18.08.2010 17:25
    O svom trošku ???
    Ovo je primer kako preduzeće koje se osnuje da bi radilo u JAVNOM interesu sa uplivom manadćera u žutom postaje MUTANT koji ne zna zašto je osnovano, da li mu je prioritet PROFIT ili JAVNI INTERES , da li radi u inetersu građana ili radi sebe....
  • @Jovan2

    18.08.2010 16:46
    Ako je moguce uz specifikacu racuna neka prilozi i fotokopije racuna za troskove po restoranima koje napravi ovaj sto ga skoro dovedose za pomocnika unesto Jokovica.
  • Lalinica

    18.08.2010 16:01
    Nesposobnost na delu
    Gde su nasi novci? Sigurno nisu otisli na sisanje trave na Novom Naselju posto je situacija sa travom kao za vreme bombardovanja.
    Evo ja znam kako napraviti novac. Zakupiti vise jutara zemlje i zasaditi cvece na kome je odlicna zarada. Od novca koji se zaradi prodajom cveca finansirati uredjenje zelenih povrsina. Ja vama ideju GRATIS, a vi za uzvrat osisajte travu na Novom Naselju. Ako ima novca za kej i centar pa valjda ima i za Zelenilo.
    Bice bolje , a mi u medjuvremenu da legnemo i cekamo........
  • pawlle

    18.08.2010 15:55
    O SVOM TROSKU !!!!!!!!!!!!!! alo pa vi ste na budzetu ako vam to niko nije rekao , MI VAS PLACAMO ISTO KAO I VLAST , SALTERUSE ..........
  • 18.08.2010 15:34
    Ima l' neki vodoinstalater da mi popravi zub
    I još nešto Anonimuse. Nisu puni ko brod. Ne na njihovu žalost. Bušni su ko stara šerpa! Bili su malo bušni, a onda je Rada Marinkov postavio prvo jednog elektroingilira, pa onda drugog (svog zeta!). Propast! Pa onda pobegulja, ekonomista Repac. E ta, toliko samohvaljena, dovela ih je u drugo staje (naravno, ne bezgrešno!), kao što će dovesti i firmu u kojoj je sada. A sada, direktor je – pravnica. Ona, zbog koje je statut Zelenila izmenjen, da se sakrije njeno neiskustvo. A kao što vidite, neznanje pravnika ne mestu direktora hortikulturne firme, isto je „lako“ sakriti, kao i neznanje pejzažnog arhitekte na mestu sudije ili advokata.
  • dada

    18.08.2010 15:08
    Turpija u hlebu
    Evo, Anonimuse, prijavljujem slučaj. U centru, ulica Modene, neko je veliko drvo koje smeta saobraćaju. Čak je i stvarno bolesno! Dajte, oformite tu Vašu jurcajuću ekipu i platiću Vam „simboličnu svotu“ da to sredite. Samo pod uslovom da, Vas lično, taj manevar ne košta nekoliko stotina hiljada € i da ne zaglavite buvaru… Dakle, čim vidim da ste to sredili (šta je to, očas posla!), čekam da napišete ovde broj računa i „simboličnu svotu“! Nadam se da će Vam ostati dovoljno za „održavanje testera“ (valjda za rešetke), mada savetujem da i turpiju sačuvate. Korisna je to sprava u delu Klise!
  • dada

    18.08.2010 15:07
    Seciiiiiiiiiiiiiii...
    Daleko od toga da branim Zelenilo. Nakupilo se tu! Neznanja na prvom mestu… Barem ja znam i niko ih ovde nije kritikovao kao ja!
    Ali, kritika proizašla iz neznanja (verovatno je svrha sama sebi), po meni, bolestan je slučaj. Da li je Anonimus sa svojih više od 6o gog. (čitaj: šest o gog.– vidi: http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Kackom-mostu-preti-rusenje.html), dovoljno kompetentan da proceni šta je „kojekakvo stvarno bolesno drveće…“? Ili samo misli, da, ako nekome nešto padne na pamet po pitanju seče, odnosno neko drvo mu smeta, ima i pravo da ga reže? Uostalom, ajmo test (nastaviće se…).
  • 18.08.2010 13:02
    Ej cuj Zelenilo o SVOM TROSKU, radi, pa jer oni misle da smo mi svi s....i vesla, ovakav bezobrzluk nevideh nigde osim u "zemljama" ex yu
    to su NASE PARE sviju nas, koji placamo znane i neznane porezeprireze,takse..dodje mi da oformim ekipu koja ce o svom trosku jurcati po gradu a naplacivati samo usluge koje gradjani izricito zele da im se ukloni kojekakva stvarno bolesno drvece ili grane i to za simbolicnu svotu i bome bi imali i zaradu i novaca za odrzavanje testera a dobijali bi i racune za ono sto su platili..
  • Anonimus

    18.08.2010 12:16
    Rupa bez dna
    Puni su ko brod... a ovamo se grbave. Em imaju para, em nece da rade.
  • 18.08.2010 10:14
    ako se dobro secam nekoliko zutih strucnjaka je napustilo uvu firmu pre par meseci verovatno videvsi da vise nema sta da se drpa
  • Jovan2

    18.08.2010 09:50
    Da li bi potparol mogao da prilozi i specifikacu racuna na sta je utrosen novac - sa pozicije za intervente radove kako bi imali kompletnu i transparentnu informaciju? :)
    Javlja mi se ... na ... exit?
  • Boolewar

    18.08.2010 09:13
    Čuj o svom trošku...?
    Ovi stvarno misle da mi imamo cibzar na leđima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna