Novi Sad
20.08.2010.
07:28 > 07:34
Stanovnici Novog naselja i Limana mogu očekivati manje havarija na vrelovodnom sistemu ove zime, jer će izgradnjom poveznog vrelovoda i rekonstrukcijom toplane "Sever" biti rasterećene toplane "Jug" i "Istok" koje su do sada radile povećanim kapacitetom, najavljuje direktor "Toplane" Vladimir Jelić.
  • Dekac

    21.08.2010 10:47
    Upravu su da će biti manje havarija, jer neće ni biti grejanja! Opet uz razne izgovore, tipa: "Nismo dužni da u večernjim satima grejemo, ili zbog nepredviđenih okolnosti i više sile opet vas nećemo grejati, itd.."! Dok ima ovaca za šišanje, radiće oni šta god hoće, i pričati bajke i davati prazna obećanja bez ikakve odgovornosti!
  • Zika

    20.08.2010 18:09
    Ovako pametnu iyjavu do sada nismo culi!!!
    Ova fotografija odlicno ilustruje svu vrednost ove iyjave: "Ove toplane su, da bi opskrbile sve potrošače, prinuđene da u cevi puštaju toplu vodu pod pritiskom koji je veći od dozvoljenog, a to izaziva havarije na dotrajalom vrelovodu. S obzirom da ćemo ih rasteretiti, očekujemo da će biti i manje havarija nego što ih je bilo prethodne zime". I dok ovaj SPO kadar ne saopsti koliki je to doyvoljeni pritisak koji 'e sada drzati i koliki su do sada drzali neka pokusa objasniti kako ce se u slucaju da treba intervenisati na cevima u nekom od narednih slucajeva to uraditi od ovih nablova koji su polozeni po sred venoboda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna