Novi Sad
27.10.2015.
09:39 > 09:38
Petrovaradin će u narednih godinu dana dobiti sportsku halu pošto je JP "Poslovni prostor" uspeo da na drugom tenderu izabere izvođača radova na gradnji ovog objekta.
  • Mirjana

    29.10.2015 13:47
    "Glupi i neobrazovani"
    @c
    Moguce je da su gradjani Novog Sada i takvi ali nismo lopovi da namestamo tendere (vidi Odluku sa sve "izmenom ponude") i ne protivimo se pravu svakog gradjanina Novog Sada da iznese svoje misljenje kakav zeli grad da bude.
  • 29.10.2015 13:41
    Dakle lažeš ponovo
    Petrovaradin i sada ima ženski rukometni klub koji se takmiči u Prvoj ligi na pretposlenjem je mestu a prošle godine je bio u Drugoj ligi.
    i kako su mogli da se takmiče onda u Super ligi? i još da ide na međunarodna takmičenja kad se nisu ni takmičili uSuper ligi? Lažeš kao i tvoji politički mentori
    Lažeš i da je obećana hala. Lično sam prisustvovala kad je tražena hala za ženski odbojkaški klub Varadin i kad je prethodna vlast rekla da je održavanje hala veliki problem i da nije rešenje da se u Petrovaradinu pravi sportska hala.
    Lažeš jer se bojiš da ćete odgovarati za ono što ste pokrali. Veliki lažovi i lopovi
  • 29.10.2015 09:42
    @C - @Novo naselje i ostali smecari u zutom
    I dalje lažeš po portalima?
    sram i stid da te bude napaćenog naroda
    Ponovo da te razbucam: Petrovaradin i dalje ima žensku rukometnu ekipu i igra u prvoj ligi sever na pretposlednjem mestu a prošle godine su bili u drugoj ligi. I kako su mogli da uđu u Super ligu kad su igrale u drugoj Ligi? Lažove
    Nije niko obećavao halu to je nova laž koju si smislio. Rečeno da je održavanje hale neisplativo. Lično sam čula i tražila da se hala napravi zbog muške odbojkaške ekipe Varadina
    Nudili su balon salu a niste hteli da prihvatite vi koji ste prelaskom u vladajuće partije opet na vlasti.
    Treba reći ovo je da bi se nahvatalo novca zbog izbora i kampanje Imaliste tri godine i niste bili kadri da pokrenete izgradnju sad ste se pred izbore setili.
    Lažovi i prevaranti.
  • C

    28.10.2015 21:25
    @Novo naselje i ostali smecari u zutom
    Petrovaradin je imao zensku rukometnu ekipu koja nije mogla uci u super ligu i igrati medjunarodne utakmice jer nije bilo hale. Nijedna vlast pre SNS nije uspela, a svi su obecavali hale i mahale.
    Objekat koji se gradi je funkcionalan i izdrzavace sam sebe: ko plati, koristi.
    A ako ne znate sta znaci izmena klauzule i dopuna, nemojte se oglasavati. Samo potvrdjujete ono sto narod vec zna: glupi ste i neobrazovani.
  • Novo naselje

    27.10.2015 20:33
    po kom principu se grade ovakvi objekti
    Novo Naselje je najbrojnije naselje u gradu.Zaobilazi ga svaka vlast.Grade se hale u Futogu na Klisi i sad u Petrovaradinu.Defakto ovo je potrebno u uredenom drustvu,ali kod nas vlada opsti haos.Najobicnij ulicni radovi probijaju rokove visestruko.Svuda se angazuje ista-e firma Best izgradnja i sl.Dok rade na ternu bukvalno kradu struju prikljucivanjem na privatna brojila u zgradama.Imamo kolaps u svim JP.Bolje ove pare uloziti u revitalizaciju odredenih preduzeca.Mi se bavimo tercijalnim stvarima.Sistem sam sebe unistava.Siguran sam, da je zadatak ove vlasti da unistava sve sto pipne,da ne bi ovako uspešno to radili.Nisu mnogo bolji ni prethodni,ali kako vreme prolazi dolaze sve gori od gorih.Kako to spreciti?Zbog nas, zbog nase dece..
  • borinjoli

    27.10.2015 14:08
    pojedini cekaju prolece i procvat visibaba samo da bi napisali kritiku i pljuvali redom.polusvet
  • Andjelka

    27.10.2015 13:57
    Iz kojih sredstava ce se finansirati objekat?
    Zadnja recenica teksta nas obavestava da nece biti lokala i poslovnih prostora pa me interesuje iz kojih sredstava ce se hala finansirati? Nisam sigurna da ce sutradan ovo biti jos jedna promasena investicija jer je nasem lepom Petrovaradinu potrebnija obilaznica ili nova radna mesta.
  • 27.10.2015 13:28
    Znate li u čijim prostorijama je pre bio GO SuNdS?
  • Bojana

    27.10.2015 13:27
    A Zezeljev most?
    Zavrsite vi lepo prvo Zezeljv most pa gradite ostalo. Zidate ga kao "Skadar na Bojani", a otvarate nova gradilista.
  • Jadranka

    27.10.2015 13:18
    Ovi naprednjaci su odlepili
    Premijer hoce da gradi nacionalni stadion u Beogradu, a ovi u Novom Sadu - sportsku halu? Narod nema leba da jede, a pare se trose megalomanski na sasvim trivijalne investicije koje ce sutra postati budzetske "crne rupe" i progutati to malo para sto imamo. Spens godinama grca u dugovima, a ovi grade novu halu!?! Boze me sacuvaj mozga koji je ovo smislio!
  • Andrej

    27.10.2015 13:12
    Interesantniji komentari od teksta!
    Dok sam citao tekst nisam ni primetio ovo sto se navodi u komentarima. Pa ovo je pljacka nevidjena! Kako je moguce da neko izvrsi "izmenu ponude" ako je ona zapecacena? A i ovo sa "matematikom" stoji, 20 miliona mora jos da se obezbedi!?! A ondak cemo dobiti jos jedan "SPENS" i upucavati nevidjena budzetska sredstva jer taj objekat sigurno nece moci sam od sebe da placa troskove struje, grejanja, komunalija, odrzavanja,...
  • Milos

    27.10.2015 12:44
    A hleba gospodaru?
    Od one stare "hleba i igara" igre cemo izgleda obezbediti, a hleba?
  • 27.10.2015 12:40
    predizborni trikovi lokalnih SNSovaca uglavnom bivših radikala sve sa njihovim katastrofalnim investitorskim firmama "Best gradnjom" i "Graditeljem" sa ciljem da se navuku još koji naivni građani i da se pokriju kriminalne radnje kao što je malterisanje Beogradske kapije koje je trajalo tri godine, saniranje klizišta u Ribnjaku, velike nezaposlenosti, lažnim obećanjima građanima da će ih zaposliti dok se zaistinu zapošljavaju njihovi rođaci, lažne borbe protiv tajkuna i sl.
    Sve ovo je pokušaj da se postigne poljuljani rejting priznavanjem Kosova i najavljenom osudom Šešelja koje će izazavati revolt kod građana i mnogo čega drugog što nam sledi. Nadam se da će građani ostati svesni ko ih je doveo do ovog.
  • Djordje

    27.10.2015 12:22
    Ne valja matematika!?!
    Procenjena vrednost je 150 miliona, sledece godine ce se obezbediti jos 50 miliona, a na tenderu pobednici ponudili cenu 170 miliona. Ako mene matematika dobro sluzi fali 20 miliona sto bas i nije "otprilike na nivou ponudjenih sredstava"?
  • Filip

    27.10.2015 12:14
    Namesten tender
    Vidim na slici u clanku da je vrsena "izmena ponude"!?! Kako je i kada izvrsena izmena ponuda i na osnovu cega jer se ponuda salje zapecacena sa naznakom "ne otvarati"?
  • 27.10.2015 11:09
    Best izgradnja ... kao da im je neko dojavio koliko iznose ostale ponude ... ;) Možda (bivši) podstanar?
  • Steva

    27.10.2015 10:55
    Izmena ponude???
    A ko je i kada vrsio "izmenu ponude" kako stoji u Odluci pored broja ponude? Znaci kada sam saznao da "moj" nece proci na tenderu jer je skuplji od drugih, ja mu javio da napravi izmenu i da pojeftini ponudu!?!
  • novodadjan

    27.10.2015 10:45
    lepo je to al ocel zvrjati i propadati videcemo, ako se vec radi treba organizovati desetine nezaposlenih DIFovaca da rade sa decom po sistemu besplatan sport za decu, jedini sport kojim se vecina dece bavi su drzanje mobilnih u ruci, pod hitno pokrenuti aktivno bavljenje sportom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna