Novi Sad
06.09.2010.
04:30 > 10:39
Još je neizvesno kada će biti osnovana komisija i biti raspisan konkurs za dodelu ateljea na Petrovaradinskoj tvrđavi, iako je komisija za popis ateljea formirana još u decembru prošle godine.
  • emanon

    06.09.2010 10:24
    Ma kakvi ateljei. Sve ih isterati odande. Koliko njih ima njih koji su od grada dobili na upotrebu ateljee na tvrdjavi a od njih bukvalno napravili kafane. Okace par slika na zid, u ugao stave stafelaj, razbacaju malo pigmenata po podu i eto ti atelje da se zadovolji forma. Onih par stolova, stolica i gajbi piva, vina i zestine koje mogu tu da se nadju govore o pravoj prirodi ateljea. Treba im naplacivati kiriju ili dati ljudima u zakup pa neka drze kafice i za to da plate porez. Onda barem znas sta se tamo radi. Da li se pije i banci ili se slika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna